ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Акти Берберин / Acti Berberine - 60 веге капсули 300mg

Acti Berberine съдържа 100% натурален берберин и се прилага успешно като терапия за регулиране на инсулина, кръвната захар и лошия холестерол.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613248
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
Веге капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
ВЕГАН

Представяме Ви последното допълнение към нашата продуктова листа от хранителни добавки с активни растителни вещества – Acti Berberine. Съдържа 100% натурален берберин и се прилага успешно като терапия за регулиране на инсулина, кръвната захар и лошия холестерол.

Берберинът е вещество, което се среща в големи количества в няколко растителни вида, между които хидрастис, берберис, Орегонско грозде и куркума. Всички тези растения се използват в Традиционната китайска медицина и Аюрведа от хилядолетия. Още в древността класическите лечители са познавали множеството им полезни свойства и са ги влагали в различни помади, тоници и билкови екстракти, които намират широко приложение.

Днес знаем, че всичките тези растения дължат множеството си полезни качества именно на берберина в тях. Това вещество е добре изследвано в последните няколко десетилетия и са установени ползите от приема му.

Основните две свойства на берберина са свързани със способността му да регулира нивата на кръвната захар и да се справя с метаболитния синдром, който е главната причина за наднорменото тегло и затлъстяването.

Твърде високите нива на кръвна захар (хиперглекимия) е състояние, което създава предпоставка за диабет тип 2. Вторият рисков фактор за това заболяване е т.нар инсулинова резистеност, при която клетките на тялото не усвояват инсулина адекватно, панкреасът започва да го секретира в по-големи количества и кръвната захар не се абсорбира. Хиперглекимията и инсулиновата резистетност са предпоставки и за други здравословни проблеми, като синдром на поликистозните яйчници, вътрешно-възпалителни процеси и лошо храносмилане.

Метаболитният синдром е състояние, при което в тялото се наслагават редица рискови фактори, които драстично влошават здравето. Характеризира се с наднормено тегло или затлъстяване, високи нива на LDL холестерол, проблеми със сърцето, повишено кръвно налягане и други. Това състояние също е предпоставка за развиване на захарен диабет, както и на други сериозни заболявания на сърдечно-съдовата система.

Какво е действието на берберина

Берберинът действа по няколко начина, за да регулира всички тези физиологични функции и да върне тялото в състояние на оптимално здраве. От една страна, той повлиява на АМП-активираната протеин киназа и така регулира начина, по който тялото усвоява кръвната захар. От друга, активира  кафявата адипозна тъкан, която помага тялото да трансформира мазнините в топлина. Освен това, берберинът има доказани противовъзпалителни и антимикробни качества. Редовният му прием се асоциира със следните подобрения на редица болестни състояния:

  • Понижени нива на кръвната захар;
  • Понижен LDL холестерол;
  • Регулиране на кръвното налягане;
  • Регулиране нивата на инсулина;
  • Регулиране на наднорменото тегло;
  • Понижен риск от синдром на поликистозните яйчници;
  • Понижен риск от развитие на диабет тип 2;
  • Третиране на възпалителните процеси;
  • Третиране на бактериални инфекции.

Acti Berberine е хранителна добавка, която ще внесе всички тези ползи в живота ви. Съдържа само чист растителен берберин. Приемът му се грижи за сърдечно-съдовата и нервната система и метаболитните процеси.

Състав в препоръчителен

дневен прием от

 1 капсула

3 капсули

Berberine HCL 98% / Phellodendron amurense/

300 mg

900 mg

Помощни вещества: емулгатор: магнезиев стеарат

Алергени:не съдържа соя, мляко, продукти от животински и рибен произход.

Препоръчителна доза за дневен прием: 3 пъти по 1 капсула дневно.

Дневни дози: 20

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Пепа николова 2021-03-17
Отлично
Това е единствения продукт, които ми поддържа нормални нива на кръвната захар, а като бонус успях и да сваля няколкото ми излишни килца.