ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Акти ДМГ / Acti DMG - 250 mg 60 капсули

Диметилглицинът представлява аминокиселина, изграждаща протеини. Диметилглицинът (DMG) е производно на глицина и метилов донор, който подпомага метаболитните процеси в организма. Той действа като градивен елемент за много важни вещества, включително аминокиселината метионин, холин, редица важни хормони и невротрансмитери и ДНК.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613170
Тегло
0.15 кг
Тип продукт
Веге капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА

Какво представлява Acti DMG

DMG подпомага производството на хормони, антитела, невротрансмитери, аминокиселини и други основни вещества в организма.

Диметилглицинът не потиска и не възбужда имунната система. Неговото действие е на имунен модулатор. Тъй като DMG подпомага производството на множество полезни вещества, включително глутатион, той подпомага черния дроб в процеса на детоксикация.

В допълнение към здравето на черния дроб, здравословната циркулация е друг положителен ефект от приема на диметилглицин за поддържане на здравето и комфорта на ставите през целия живот. Добрата циркулация и пренос на кислород също са от значение за неврологичното здраве, затова диметилглицинът заслужено намира място в тяхното поддържане, както и в това на когнитивните функции.

Acti DMG е формула, в която се съдържат 60 веге капсули, а във всяка от тях има 250 мг. диметилглицин. Във формулата на продукта не са използвани съставки от животински, млечен или рибен произход. Подходящ е за прием при необходимост от регулиране нивата на хомоцистеин, по-добър пренос на кислород и извеждане на млечна киселина за оптимална мускулна издръжливост и дейност.

Здравословни ползи от приема на Acti DMG

Диметилглицинът като вещество има доказани ползи при редица състояния като настинки, грип, нарушения на паметта и концентрацията, устойчивост към стрес, възстановяване след физическо натоварване и спорт. Диметилглицинът служи за регулиране нивата на хомоцистеин, които при високи стойности стават опасни за мозъка и централната нервна система.

Малката молекула на това съединение има ползи при стресови състояния и когнитивни проблеми, включително при деца със специални нужди и разстройства на вниманието.

Акти Ди Ем Джи може да се използва в процес на лечение и терапия при:

  • Стимулиране на имунната система;
  • Антиоксидантна защита;
  • Подобряване преноса на кислород;
  • Клетъчна защита;
  • Забавяне процесите на стареене;
  • Подобряване на издръжливостта и силата;
  • Повлияване на когнитивни проблеми и нарушения;
  • Подобряване на енергийните нива;
  • Ускоряване на метаболитните функции.

Небелтъчната аминокиселина е от особено значение в терапията на заболявания, свързани със сърдечно-съдовата система, нивата на холестерол и триглицериди, които са ключови за здравето на целия организъм в дългосрочен план. С Акти Ди Ем Джи ще си осигурите клетъчна защита и по-добра сърдечна функция плюс още много ползи за мозъка, метаболизма и цялостно здраве.

Любопитни ли сте за други аминокиселини и техните ползи? Вижте повече информация за ВСАА, Л-Аргинин, Л-Глутамин, Акти Р-Ала.

Състав в препоръчителен 

дневен прием от 

 

 1 капсула

2 капсули

Диметилглицин / N-N-Dimethylglycine


250 mg


500 mgПомощни вещества: емулгатор - магнезиев стеарат; антислепващ агент- силициев диоксид.

Алергени: не съдържа яйца, соя, млечни.


Препоръчителна доза за дневен прием: 1-2 капсули след хранене.

Дневни дози: 30/ 60


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

И.Петканов 2021-12-05
Супер продукт!
Продукта е много комплексен, аз го взимам от 3 месеца и жизнения ми тонус значително се повиши!
Karina 2021-03-04
Акти ДМГ
Доволна съм от продукта! Приемам вече 3-та опаковка от него и се чувствам пълна с енергия. Освен това, метаболизма ми се подобри значително.
Ясен Стойков 2020-12-13
Уникален продукт
Много съм доволен от продукта. Най-често го използвам за укрепване на имунната ми система, а също така е идеален за възстановяване след физическо натоварване.