ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Акти Хром / Acti Chromium - 50мл

Хром в течна форма, притежаващ доказан ефект върху обмяната на веществата. Състои се от комплексна формула с ценни съставки, благоприятстващи метаболитните процеси в организма и регулацията на складираните мазнини.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

БЪРЗА ПОРЪЧКА

само с телефонен номер

Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 40 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
Herbamedica
SKU
3800201611770
Тегло
0.15 кг
Тип продукт
Ликуид

Акти Хром е хранителна добавка в течна форма, притежаваща доказан ефект върху обмяната на веществата. Съставките на Acti Chromium упражняват стимулиращо действие върху инсулина и по този начин благоприятстват нормалните нива на кръвната захар и съответно оптималната обмяна на глюкоза в тялото.

Акти Хром е комбинация от три мощни активни съставки, които допълват взаимно действието си и ефективно стимулират метаболизма, а това от своя страна води до редукция на телесната маса. Акти Хром е специализирана формула, фокусирана върху подпомагане на храносмилателната система, която едновременно с това благоприятства поддържането на нормални нива на кръвна захар, стимулира кръвообращението и правилното разпределение на енергията. Течната форма и специфичният прием на Акти Хром гарантират оптимално усвояване на активните съставки и съответно по-бързото и ефективно действие.

Какво съдържа?

Хромът е основен микроелемент, който подпомага приема на повече глюкоза от кръвта в мускулите. По този начин ефективността на инсулина се повишава до оптимални нива. Това, от своя страна, дава възможност да бъде разградено по-голямо количество мазнини, а също така предотвратява преобразуването на глюкоза в мазнини. Хромът способства за намаляване на излишните мазнини в полза на чистата мускулна маса. Също така допринася за нормалния метаболизъм на макронутриентите.

Екстрактът от Гарциния Камбоджа: Гарциния Камбоджа е растение, което традиционно се използва в Аюрведичната медицинска система. Резултатите от научните изследвания показват, че екстрактът от това растение е безопасен и притежава ценни свойства. Екстрактът е стандартизиран към неговата активна съставка - хидроксилимонената киселина, която има участие в цикъла на Кребс и по биохимичен път затруднява синтеза на мастни киселини. Освен това, тястимулира оползотворяването на въглехидратите вместо те да бъдат съхранени под формата на мазнини. Ефективността на хидроксилимонената киселина се обяснява чрез механизма ѝ на действие: постъпила в тялото, киселината потиска ензима цитрат лиаза – ензимът, отговорен за превръщането на въглехидратите в мазнини, и по този начин се избягва „складирането” им.

Съчетанието между хром и екстракт от Гарциния Камбоджа индуцира чувството за ситост. По този начин се потиска гладът и се контролира количеството на приеманата храна.

Последната активна съставка е витамин В3 като никотинамид (ниацинамид). Никотинамидът е жизненоважен витамин, който оказва различни положителни ефекти върху тялото. Причината той да е включен във формулата на Акти Хром е, че подпомага храносмилането и като цяло нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт, а също така и изгражда мускулната маса. Освен това, никотинамидът благоприятства нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Приемането на никотинамид води до намаляване на чувството на умора и отпадналост.

Благодарение на трите си ефективни активни съставки, Акти Хром е завършена формула, която е верен помощник на пациентите с наднормено тегло.

Публикувано изследване в Diabetes Obes Metab. 2004 May 6(3):171-80 доказва, че комбинацията между хидроксилимонена киселина, добита от Гарциния Камбоджа, и ниацин, обвързан с хром, е една ефективна и безопасна формула, която улеснява намаляването на излишната телесна маса и подобрява индекса на телесна маса.

Защо да приемате Акти Хром?

Acti Chromium се препоръчва при следните случаи:

    • При наднормено тегло;
    • Затлъстяване, свързано с диабет тип II;
    • В период на отслабване Акти Хром подпомага редукцията на телесната маса, като освен това допринася за намаляване на чувството за глад;
    • При състояние на затруднено храносмилане;
    • Акти Хром благоприятства обмяната на веществата.

Хранителна добавка с подсладител

Съставки:в 100 мл

Максимална дневна доза

1 мл (20 капки)

Хром пиколинат

(от които хром 12,5%)

160.9 mg

20 mg

1.609 mg

200 mcg (500% RDA*)

Течен екстракт от Гарциния Камбоджа
(10-18% хидроксилимонена киселина)

5000 mg

 

50 mg

 

Никотинамид (витамин В3)1600 mg16 mg (100% RDA*)
Помощни вещества: вода, аромат: лимон; влагозадържащ агент: глицерин, подсладители: сукралоза и стевиол гликозиди; консервант: калиев сорбат, регулатор на киселинността: лимонена киселина

*RDA – дневно референтно количество за прием

10 капки, разтворени в една супена лъжица вода, 2 пъти на ден. Отмерете необходимото количество чрез дозатора. За по-бързо усвояване, задръжте течността под езика около 10 секунди. Разклатете преди употреба.

МАГДАЛЕНА П. 2018-02-23
Акти Хром
Акти Хром
Добриела К. 2018-02-13
Доволна съм от продукта
Доволна съм от продукта