ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Акти Хром / Acti Chromium - 50 мл

Хром в течна форма, притежаващ доказан ефект върху обмяната на веществата. Състои се от комплексна формула с ценни съставки, благоприятстващи метаболитните процеси в организма и регулацията на складираните мазнини.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611770
Тегло
0.15 кг
Тип продукт
Ликуид

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯДКИ
БЕЗ ЯЙЦА

Акти Хром е хранителна добавка в течна форма, притежаваща доказан ефект върху обмяната на веществата. Съставките на Acti Chromium упражняват стимулиращо действие върху инсулина и по този начин благоприятстват нормалните нива на кръвната захар и съответно оптималната обмяна на глюкоза в тялото.

Акти Хром е комбинация от три мощни активни съставки, които допълват взаимно действието си и ефективно стимулират метаболизма, а това от своя страна води до редукция на телесната маса. Акти Хром е специализирана формула, фокусирана върху подпомагане на храносмилателната система, която едновременно с това благоприятства поддържането на нормални нива на кръвна захар, стимулира кръвообращението и правилното разпределение на енергията. Течната форма и специфичният прием на Акти Хром гарантират оптимално усвояване на активните съставки и съответно по-бързото и ефективно действие.

Какво съдържа?

Хромът е основен микроелемент, който подпомага приема на повече глюкоза от кръвта в мускулите. По този начин ефективността на инсулина се повишава до оптимални нива. Това, от своя страна, дава възможност да бъде разградено по-голямо количество мазнини, а също така предотвратява преобразуването на глюкоза в мазнини. Хромът способства за намаляване на излишните мазнини в полза на чистата мускулна маса. Също така допринася за нормалния метаболизъм на макронутриентите.

Екстрактът от Гарциния Камбоджа: Гарциния Камбоджа е растение, което традиционно се използва в Аюрведичната медицинска система. Резултатите от научните изследвания показват, че екстрактът от това растение е безопасен и притежава ценни свойства. Екстрактът е стандартизиран към неговата активна съставка - хидроксилимонената киселина, която има участие в цикъла на Кребс и по биохимичен път затруднява синтеза на мастни киселини. Освен това, тя стимулира оползотворяването на въглехидратите вместо те да бъдат съхранени под формата на мазнини. Ефективността на хидроксилимонената киселина се обяснява чрез механизма ѝ на действие: постъпила в тялото, киселината потиска ензима цитрат лиаза – ензимът, отговорен за превръщането на въглехидратите в мазнини, и по този начин се избягва „складирането” им.

Съчетанието между хром и екстракт от Гарциния Камбоджа индуцира чувството за ситост. По този начин се потиска гладът и се контролира количеството на приеманата храна.

Последната активна съставка е витамин В3 като никотинамид (ниацинамид). Никотинамидът е жизненоважен витамин, който оказва различни положителни ефекти върху тялото. Причината той да е включен във формулата на Акти Хром е, че подпомага храносмилането и като цяло нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт, а също така и изгражда мускулната маса. Освен това, никотинамидът благоприятства нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Приемането на никотинамид води до намаляване на чувството на умора и отпадналост.

Благодарение на трите си ефективни активни съставки, Акти Хром е завършена формула, която е верен помощник на пациентите с наднормено тегло.

Публикувано изследване в Diabetes Obes Metab. 2004 May 6(3):171-80 доказва, че комбинацията между хидроксилимонена киселина, добита от Гарциния Камбоджа, и ниацин, обвързан с хром, е една ефективна и безопасна формула, която улеснява намаляването на излишната телесна маса и подобрява индекса на телесна маса.

Защо да приемате Акти Хром?

Acti Chromium се препоръчва при следните случаи:

  • При наднормено тегло;
  • Затлъстяване, свързано с диабет тип II;
  • В период на отслабване Акти Хром подпомага редукцията на телесната маса, като освен това допринася за намаляване на чувството за глад;
  • При състояние на затруднено храносмилане;
  • Акти Хром благоприятства обмяната на веществата.

Хранителна добавка с подсладител

Съставки:в 100 мл

Максимална дневна доза

1 мл (20 капки)

Хром пиколинат

(от които хром 12,5%)

160.9 mg

20 mg

1.609 mg

200 mcg (500% RDA*)

Течен екстракт от Гарциния Камбоджа
(10-18% хидроксилимонена киселина)

5000 mg

 

50 mg

 

Никотинамид (витамин В3)1600 mg16 mg (100% RDA*)
Помощни вещества: вода, аромат: лимон; влагозадържащ агент: глицерин, подсладители: сукралоза и стевиол гликозиди; консервант: калиев сорбат, регулатор на киселинността: лимонена киселина

*RDA – дневно референтно количество за прием

10 капки, разтворени в една супена лъжица вода, 2 пъти на ден. Отмерете необходимото количество чрез дозатора. За по-бързо усвояване, задръжте течността под езика около 10 секунди. Разклатете преди употреба.

Гери 2021-08-24
Най
Най-добрия хром на пазара!
МАГДАЛЕНА П. 2018-02-23
Акти Хром
Акти Хром
Добриела К. 2018-02-13
Доволна съм от продукта
Доволна съм от продукта