ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Акти Дим / Acti Dim - 60 капсули 200 mg

Acti DIM е хранителна добавка, подобряваща хормоналните нива, има доказан ефект върху цялостния метаболизъм, служи като антиоксидант и повишава имунните сили на организма.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201612920
Тегло
100.00 гр
Тип продукт
Капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ ЯДКИ
ВЕГАН

Страдате ли от хормонален дисбаланс? Този широко използван термин може да означава множество неща и да се проявява под формата на различни здравословни състояния. Едни от най-важните хормони за цялостното добро здраве на човека са естроген за дамите и тестостерон за господата. Както знаем, с течение на времето техните бионаличности започват да намаляват, което води до забавен метаболизъм и по-слаба сексуална активност. Тези хормони обаче, се влияят и от качеството на храната, водата и въздуха, начина на живот и приема на лекарствени препарати.

Балансирането на нивата на хормоните може да се случи по различни начини. Най-инвазивният е чрез прием на хормонални медикаменти. Макар в кратки срокове те да имат положителен ефект, редовният им прием е свързан с редица неприятни странични ефекти.

За щастие, съвременните учени са открили, че има различни вещества, типични за растенията, които служат като фитохормони или могат да подпомогнат естественото производство на хормони от организма. Едно такова съединение е ди-индолилметанът. Той се среща в кръстоцветните зеленчуци (броколи, карфиол, зеле) и има благоприятен ефект върху нивата на естроген и тестостерон.

Повече за Acti DIM

Acti DIM е хранителна добавка, базирана на ди-индолилметан и специално разработена, за да възвърне добрите нива на тези два важни хормона.

Продуктът има благоприятен ефект върху нивата на тестостерон, като предотвратява превръщането му в естрогени или естрадиол. Така се повишава бионаличността на хормона. Това има множество здравословни ползи за организма. Една от основните е, че се подобрява състоянието на простатата и се минимизира шансът от потенциални проблеми с нея.

При дамите Acti DIM регулира нивата на естроген метаболитите. Добавката повишава количеството на 2-ОН естрон. За сметка на това, се понижават 16-ОН метаболитите. Последните са един от основните причинители на:

  • миомни възли
  • кисти
  • задържане на течности
  • тежък предменструален синдром
  • наднормено тегло
  • затлъстяване
  • рак на гърдата

Освен благотворното си влияние върху хормоналните нива, Acti DIM има доказан ефект върху цялостния метаболизъм. Продуктът служи като антиоксидант и повишава имунните сили на организма.

Състав в препоръчителен дневен прием от 1 капсула.

Di-diindolylmethane (Ди-индолилметан) - 200 mg

Други съставки: микрокристална целулоза и магнезиев стеарат

Алергени: не съдържа ядки, рибни и животински продукти.

Приема се по 1 капсула дневно след хранене.

 

Продуктът е хранителна добавка.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на хладно и сухо място.

Да се съхранява на място недостъпно за малки деца.

Калина 2021-03-19
Добро качество
Бих препоръчала продукта, доволна съм от качеството, плюс това е на добра цена.