ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Алиум

Студено пресовано масло от чесън. Съдейства за потискане на атаки от страна на патогенни организми, помага на имунната система да противодейства на болестотворни организми.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
alium
Тегло
0.10 кг
Тип продукт
Меки желатинови капсули

Хранителната добавка Алиум е екстрактна форма, която е постигната посредством студено пресоване на луковици от чесън. Характеризира се със силна концентрация на биологично активни вещества.

Чесънът е традиционно познат със силното си бактерицидно и противогнилостно действие. Природната медицина го определя като "лекарството срещу грип". Това му качество се дължи на биологично активното вещество алицин. Алицинът има сходно действие с това на аспирина - противовъзпалително и предотвратяващо образуването на тромби.

В чесъна се съдържат вещества, регулиращи разграждането на мазнините и възпрепятстващи отлагането им в тъканите. Чесънът присъства като съставна част на препарати със седативно и хепатопротективно действие.

Друго широко популярно действие е разширяването на съдовете и протекцията от атеросклероза. Хранителната добавка Алиум е подходяща при лечение на остри и хронични възпалителни процеси, грип, настинка, атеросклероза, високо кръвно налягане.


Състав в препоръчителна дневна доза:


в 6 капсули:
Чесън- луковица (Bulbus Allii Sativi)72 мг

Помощно вещество: соево масло

Нето тегло опаковка: 28 г


От 3 до 6 капсули дневно, половин час след храна.

Няма отзиви

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ