ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Алое Вера - Гел / Aloe verum - Gel

Необикновените добродетели на Алое Вера са били открити векове назад от древните цивилизации, които са го използвали в техните лечебни средства срещу изгаряния, рани и също за подпомагане на храносмилането.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
824235
Тегло
250.00 гр
Тип продукт
гел

Изключителните методи на отглеждане, брането на ръка, добив и стабилизация, избран от Plameca, доставя сок с текстура, която лесно може да се сравни с тази на истинското свежо листо.

Продуктите от Алое Вера не са пастьоризирани, което дава максимална гаранция за запазване на хранителните съставки. Биологичното производство обикновено включва топлинна обработка, стабилизация, което се отразява негативно на активните съставки.

Aloe verum има най-високите показатели за освежаване сред четирите проби от актуални алое продукти, тествани от Биологически факултет на испанския Университет на Алкала де Енарес. Анализът е проведено в съответствие с методологията, установена от IASC 2.000 (HPLC определянето на Е пика).

Екстракт от Алое Вера (Aloe Barbadensis extract), глицерин, Масло от роза (Rosa Moschata oíl), ксантанова гума, PEG-6 каприлинова / капринова триглицеридите, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, екстракт от мащерка (Thymus Vulgaris extract), ретинил палмитат, Ascorbyl палмитат, tocopheryl acetate, калиев сорбат, сорбинова киселина, EDTA, лимонена киселина.

Прилага се на чиста кожа, до пълното му усвояване, толкова често, колкото е необходимо. Да не се измива. Да не се прилага върху отворени рани.

Няма отзиви