ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

AnxiaEase - 120 капсули

AnxiaEase предлага иновативно решение за подобряване отговора на организма към повишения стрес в ежедневието. Продуктът действа чрез подпомагане адаптирането на тялото към стреса на системно ниво.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
RN174E
Тегло
0.15 кг
Тип продукт
Веге капсули

Повишеният стрес и постоянното му влияние в ежедневието ни има негативен ефект върху начина на живот във всяка възраст. Много фактори може да попречат на организма да си изгради адекватен и здравословен отговор на стреса, на който е изложен. Едно от основните предимства на AnxiaEase е, че действа в няколко различни направления и покрива всички тези фактори. Така съдейства за лесно адаптиране на организма и по-добро справяне с всички последствия от повишения стрес.

Модулиране на физиологичния отговор на стреса

Реакцията на организма към стреса се модулира от няколко различни хормони и невротрансмитери:

  • Кортизол – това е първичният хормон на стреса. Продължителното излагане на стресиращи фактори води до повишаване на кортизола до нива, които засягат негативно дейността на почти всички органи и системи в организма;
  • Серотонин – този невротрансмитер участва в регулацията на промените в настроението. Продължителният стрес води до намаляване на секрецията му до опасно ниски нива, които неминуемо влошават общото емоционално състояние;
  • Гама-аминомаслена киселина (GABA) – още един медиатор, който регулира химичните сигнализации в мозъка и чиято секреция отслабва под влияние на стреса. Спада до опасно ниски нива, асоциирани с различни емоционални нарушения и проблеми със съня.

Формулата на AnxiaEase е базирана на добре проучени съставки, които действат за оптимизиране секрецията и активността на всички посочени хормони и медиатори. Продуктът съдържа екстракти от свещен босилек, маточина, лавандула, пасифлора и допълнително включен фосфатидилсерин. Всички те подсигуряват комплексен механизъм на действие на продукта и подпомагат изграждането на здравословен системен отговор към стреса.

Освен това AnxiaEase съдържа иновативния пробиотичен комплекс Cerebiome, изграден от два вида полезни бактерии - Bifidobacterium longum и Lactobacillus helveticus. Те действат като психобиотици – пробиотични бактерии от чревната флора, които доказано подобряват двупосочната връзка главен мозък-чревен микробиом. Ролята на тази връзка е добре документирана като основен регулатор на настроението, поведенческото и психическо състояние.

Благодарение на мултикомпонентиния си състав AnxiаEase подпомага едновременно мозъка и чревната флора. Така съдейства за по-добро адаптиране към стреса и овладяване на симптомите на депресия и тревожност, породени от него.

Произход: Холандия
Състав в препоръчителен дневен прием от 2 капсули: дневен прием от 2 капсули:
Маточина (Melissa officinalis) 310 mg
Екстракт от свещен босилек (Ocimum sanctum) 330 mg
Лавандула (Lavandula officinalis) 200 mg
Ашваганда стъбло и листа (Withania somnifera) 120 mg
Екстракт от пасифлора (Passiflora incarnata) 100 mg
Фосфатидилсерин Sharp-PS® (от слънчоглед) 40 mg
Магнезий (магнезиев тауринат) 25 mg
CereBiome® 1.5 Billion CFU (10 mg)

Други съставки: хипромелоза (веге капсула), левцин.


Произведено без яйца, риба, ракообразни, ядки, фъстъци, пшеница, царевица и глутен. Произведено в съоръжение, което може да обработва други съставки, съдържащи тези алергени.


Съдържа: Следи от соя и мляко, използвани при ферментацията на пробиотичните щамове


2 капсули два пъти дневно, с храна или според указанията на вашия лекар.

Няма отзиви