ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Апетит контрол / Appetite Control - 60 капсули

Appetite Control е хранителна добавка от естествени съставки, които редуцират неистовия глад за сладко и въглехидрати. Чрез Appetite Control може да се повлияе успешно върху инсулиновите нива, за да се регулират в нормални стойности и да се предотвратят инсулиновите скокове, характерни за честото хранене.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613101
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
Веге капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА

Бързите въглехидрати се използват моментално за енергия, предизвикват метаболитни нарушения, още по-изразен апетит и впоследствие - наднормено тегло. 

Най-добрият начин да се подчини гладът за сладко, въглехидрати и захари, овладявайки апетита, е чрез Appetite Control. Продуктът се състои от следните вещества:

  • зелен чай екстракт – с приятен вкус и богат на антиоксиданти, зеленият чай е любима напитка и екстракт за отслабване;                                                       
  • кайен пепър екстракт – червената люта чушка се използва в кулинарията, понижава кръвното налягане, лошия холестерол и насърчава кръвоснабдяването. Действа и антиоксидантно, като помага за обезвреждане на свободните радикали;                                                     
  • шафран екстракт – шафранът потиска глада и желанието за сладки храни, като освен това действа благоприятно върху централната нервна система;
  • 5-НТР Грифония екстракт от семена 99% - 5-НТР е вещество предшественик на серотонина и мелатонина, като има важна роля по отношение на стреса, настроението и апетита. Приемана заедно с други вещества или като самостоятелен екстракт, грифония значително повлиява засищането при хранене, както и апетита;                       
  • хром пиколинат – микроелемент, който служи за регулиране метаболизма на въглехидратите и мазнините, както и за регулиране на кръвната захар и потискане апетита за сладко.

Всички хора обичат да се наслаждават на удоволствието от любимата си храна, но рядко се замислят какви вреди, освен ползи, може да им донесе тя. Обикновено тези вреди са наднормено тегло и задържани течности, кариеси, повече подкожни мазнини, целулит, дори диабет.            

Приемът на Appetite Control може да неутрализира голяма част от тези вреди, като регулира директно апетита и желанието за сладки храни. 

Капсулите на Appetite Control са подходящи за прием от вегетарианци, а съставът е от изцяло естествени вещества. Опаковката представлява не пластмасова бутилка, а стъклен флакон, с който намаляваме въглеродния отпечатък на производствения и технологичен процес.

Области на приложение

Продуктът Appetite Control се препоръчва за употреба при следните състояния: 

  • метаболитни нарушения;
  • наднормено тегло, повишен апетит;
  • желание за храни, богати на захар и въглехидрати;
  • повишен апетит при стрес;
  • силен апетит при хормонални нарушения.

Продуктът може да се използва за по-лесно отслабване, рестриктивен режим на хранене и сходни условия, като част от стратегия за регулиране на теглото. Съставките са напълно безопасни и не предизвикват странични ефекти при прием. 

Няколко думи за храненето

Множество фактори определят с какво се храним всеки ден - личен вкус и предпочитания, биологични детерминанти като глад и апетит, икономически фактори като разходи и достъпност, социални условия – сам или в компания. Доказано е, че когато човек е сам, той е по-склонен да прекали с любимата си храна, но дори при други условия, все повече хора стигат до момент на преяждане. А когато тези моменти се натрупат с времето идва и затлъстяването.

Борбата с този всеобщ проблем може да се води с всякакви средства – ограничаване на апетита и глада, пълноценен и балансиран хранителен режим и намаляване на храненето под стрес. Паралелно с това, Appetite Control може да овладее и апетита ви за сладки, богати на захар храни, както и богати на въглехидрати храни, които увеличават теглото и риска от затлъстяване.

Състав в препоръчителен

дневен прием от

1 капсула

3 капсули

Екстракт Зелен чай 

/Camellia sinensis leaf/ 

50 mg


150 mg

Екстракт Кайен пепър 

/Capsicum annuum Linne fruit/

50 mg


150 mg

Екстракт Шафран 

/Carthamus tinctorius L. flower/ 

30 mg


 90 mg

5-НТР Грифония екстракт от семена 99%

/Griffonia simplicifolia seeds/

20 mg


 60 mg

Хром пиколинат

100 mcg


 300 mcg


Помощни вещества: микрокристална целулоза

Нетно тегло: 13,12 г

Препоръчителна  доза за дневен прием - 3 пъти дневно х 1 капсула, 30 минути преди хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно малки за деца.

Не се препоръчва при бременност и кърмене.

 

Галена 2022-09-21
Апетит
Пия го от може би 3 седмици. Дали си въобразявам или наистина действа, ще видим.
Петър Колев 2021-11-30
Въпрос
Може ли да се дава на деца на 10год.?
Хербамедика
Когато става въпрос за деца, не можем да сме така категорични. Обърнете се към педиатъра си, който, спрямо състоянието на детето, да прецени дали продуктът е подходящ.
Петя Петрова 2021-01-05
Мнение
Изключително ефикасна добавка, с която овладях неистовия си глад за сладкиши. Супер любезно обслужване и бърза доставка. Препоръчвам.
Вера Павлова 2020-12-19
Препоръчвам горещо
Много съм доволна от тази добавка. Взимам я вече от 3 седмици и разликата е осезаема. Препоръчвам на всеки, който има нужда да овладее глада си за сладко и въглехидрати!