ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Artemisinin SOD - 120 капсули

Artemisinin SOD е специално разработена формула, която се прилага като съпътстващо лечение при констатиране на паразитни заболявания, хронична лаймска болест и ко-инфекции. Формулата се базира на активната съставка артемисинин, добита от листата на Сладък пелин.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
NB000000012
Тегло
0.30 кг
Тип продукт
Капсули

Приложение на Artemisinin SOD

Artemisinin SOD е специално разработена формула, която се прилага като съпътстващо лечение при констатиране на паразитни заболявания, хронична лаймска болест и ко-инфекции. Формулата се базира на активната съставка артемисинин, добита от листата на Сладък пелин.

Сладкият пелин е добре познат още от дълбока Древност. Така например в древен Китай лечителите откриват благоприятното действие на билката при температура и възпалителни процеси, а в по-късни години се прилага за лечение на малария и хемороиди.

В днешно време артемисинин се прилага основно при констатирани паразитни заболявания. Особена ефективно е действието му срещу протозойните микроорганизми, които са основните причинители на малария,  както и срещу микроорганизми, развили резистентност към хлороквин. Той атакува плазмодиевите организми в ранната им фазата, подпомага синтеза на  радикали и така неутрализира паразитните протеини.

Артемисининът може да се прилага перорално, интрамускулно или супозиторно. Доказано е, че веществото достига до плазмата в рамките на няколко часа и е еднакво ефикасно и при трите вида прием. 

Важни съставки в Artemisinin SOD

Artemisinin SOD е обогатен с няколко особено важни съставки: 

  • Куркумин (CurcuWin) – действа активно при вътрешни възпаления и успешно неутрализира болката от тях;
  • Кверцетин – има силно противоалергично действие към хистамин продуциращи съставки, действа прововъзпалително при заболявания на лигавиците на храносмилателния тракт и белите дробове;
  • Екстракт от зелен чай – притежава силни актиоксидативни свойства и забавя процесите на стареене;
  • Люспи от черен орех – изчистват отделителната система, противодействат на паразити и рани в устната кухина.

Произход: Researched Supplements, САЩ.

Артемисинин (Artemisia annua L.), куркумин 95% екстракт (Curcuma longa), кверцетин, зелен чай 95% екстракт (Camelia sinensis), люспи от черен орех (Juglans nigra), дикалциев фосфат (E341),  капсула: вегетарианска целулоза; пълнител: оризово нишесте, силициев диоксид (Е551).

Състав 

За дневна доза/2 капс.

%РКП

Артемисинин (Artemisa annua L.)

250 mg


-

Комплекс:

550 mg


-

 Куркумин 95% екстракт 

  (Curcuma longa) 

  Кверцетин 

 Зелен чай 95% екстракт

(Camelia sinensis) 

  Черен орех, люспи

  (Juglans nigra) Препоръчителна дневна доза: 2 пъти х 1-2 таблетки или по лекарско предписание. Да се приема в 2 часа интервал след консумиране на храна и добваки с желязо. Да се приема 5 поредни дни, последвано от 2 дни прекъсване. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на хладно (15-25⁰C) и сухо място, недостъпно за деца. Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или сте на медикаментозна терапия. Продължително лечение повече от 1 месец е само по препоръка на лекар. Възможна е Херцхаймерова реакция. Да не се употребява като заместител на разнообразно хранене. 

Няма отзиви