ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Артишок екстракт

Хранителна добавка, съдържаща екстракт от артишок. Със силно антиоксидантно и пречистващо действие, може успешно да се приема по време на отслабване или за поддържане на добра фигура.

Артишокът има способността да предпазва протеините с ниска плътност от окисляване и осигурява защита на черния дроб.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611510
Тегло
100.00 гр
Тип продукт
Течност

Какво е екстрактът от артишок?

Екстрактът от артишок на Пламека е висококонцентриран воден екстракт. Той се добива от листата на растението, защото именно там се съсредоточават най-много полезни активни вещества. Артишокът притежава много достойнства и е уникален по съдържание, което го прави ценен елемент от всеки терапевтичен подход.

За какво помага?

Екстрактът от артишок е обект на множество изследвания. В него има изобилие от антиоксиданти, витамини и минерали. Единствено в екстракта от артишок може да се намери биофлавоноидът цинарин. Той пречиства черния дроб, бъбреците и подобрява храносмилателната система.

За какво да изберете екстракта от артишок?

Черен дроб и бъбреци

Екстрактът от артишок съдържа огромно разнообразие от антиоксиданти, които пречистват черния дроб и регенерират неговата тъкан. Те стимулират секрецията на жлъчен сок, който отнася токсините към чревния тракт, за да бъдат изведени от организма.

Екстрактът от артишок поддържа жлъчката, черния дроб и бъбреците в оптимално здраве. Виновникът за мощните му детоксикиращи свойства е антиоксидантът цинарин, който се среща само и единствено в артишока.

Храносмилателна система

Екстрактът от артишок успешно намалява симптомите, свързани с лошо храносмилане – киселини, тежест в стомаха, бавно и тромаво храносмилане. Чрез научни изследвания се установява, че 6-седмична терапия с екстракт от артишок премахва тежестта на симптомите с до 90%.

Сърце и кръвоносни съдове

Екстрактът от артишок съдържа голямо количество калий, който разширява кръвоносните съдове и по този начин подобрява преноса на кислород до всяка част на тялото. В този смисъл, екстрактът намалява кръвното налягане и предпазва сърцето от бъдещи проблеми.

Вече споменахме, че артишокът подобрява качеството и движението на жлъчната дейност. Това подобрява липидния метаболизъм и регулира холестерола. Изследвания показват, че след 6-седмичен прием на екстракт от артишок, лошият холестерол намалява своите стойности с до 20%.

Метаболизъм и отслабване

Метаболизмът пряко се повлиява от интоксикацията и детоксикацията на организма. Екстрактът от артишок пречиства отделителната система, черния дроб и заздравява храносмилателната система. Това спомага за по-бързата обмяна на веществата и по-ефективното горене на мазнини.

Екстрактът от артишок повлиява положително нивата на кръвната захар, като помага на тялото да регулира глада. Флуктуациите в кръвната захар за причина № 1 за преяждането, развитието на инсулинова резистентност и диабет. Екстрактът от артишок Ви предпазва от подобни състояния.

Поръчайте Артишок екстракт на Plameca и пречистете всяка клетка от тялото си! Бъдете сигурни, че тази грижа за здравето ще Ви се отблагодари!


Защо да изберете хранителните добавки на Хербамедика?

Хранителните добавки на Хербамедика са абсолютно натурални и са специално проектирани, за да подобряват Вашето здраве всеки ден.

С 23 години опит в производството и дистрибуцията на хранителни добавки от природата, ние ежедневно получаваме положителна обратна връзка за вложените усилия.

С нас Вие получавате високо качество, признато на международно ниво, бързи поръчки, промоции, отстъпки, уникална информация и любезно обслужване.

… защото нашата мисия е Вашето здраве!

Съдържание в препоръчителните дневни дози: 

За възрастни

 

За деца ( от 5 до 12 г.)

За деца (до 5 г.):

25 капки:

 

75 капки:

 

10 капки:

30 капки:

 

8 капки:

24 капки:

 Воден екстракт

от листа на артишок

(Cynarascolimys)

 1.25 g

 3.75 g

 

 0.5 g

 1.5 g

 0.2 g

 1.3 g

Други съставкифруктоза; киселинен регулатор: лимонена киселина, консерванти - калиевсорбати натриевбензоат.

Прием за възрастни: 25 капки, разтворени във вода, до три пъти на ден.

Прием за деца: до 5 години - 8 капки, разтворени във вода, до три пъти на ден. От 5 до 12 години- 10 капки, разтворени във вода, до три пъти на ден.

Разклатете преди употреба!

Продуктът е хранителна добавка. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

The product is a nutritional supplement. Keep in a cool dry place out of the reach of children. Do not exceed the recommended daily dose. Do not use as a substitute for the varied diet.


Няма отзиви