ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Био полинони / Polynoni 1 литър

Нони е изключително растение, в което са открити над 53 различни активни съставки с различно действие. Био полинони е продукт, който ще ви помогне за по-добра циркулация на кръвта, за по-добра антиоксидантна защита и унищожаване на свободните радикали в организма.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
polinoni
Тегло
80.00 гр
Тип продукт
течност

Нони е изключително растение, в което са открити над 53 различни активни съставки.

Ксеронин (Xeronine) е вид алкалоид, намиращ се в много малки количества във всички клетки на живите вещества. Действието на ксеронина се свързва с реактивирането на жлезите в тялото, които отслабват в резултат на стареенето. Също така се реактивира и тимусната жлеза, която пък стимулира имунната система. Ксеронинът повишава ефективността на ендорфините - вещества, произвеждани от организма, които създават усещането за добро физическо състояние и аналгезия (безчувственост). Ксеронинът активира каталитичните ензими, които отговарят за премахването на отпадъчните вещества в организма, с което повишава детоксикационните механизми и клетъчното дишане.

Дамнакантал (Damnacanthal): потиска растежа на туморните клетки. Оказва се, че ксеронина влияе на дамнакантала, помагайки му да възстанови повредените тъкани вследствие на рака.

Скополетин (Scopoletin): разширява кръвоносните съдове. В комбинация със серотонина намалява кръвното налягане до нормални нива.

Биофлавоноиди: те са силни антиоксиданти, забавящи стареенето.

Азотен оксид: сокът от Нони насърчава производството на азотен оксид от самите клетки. Азотният оксид има много приложения в организма: разширява кръвоносните съдове и така намалява кръвното налягане и подобрява циркулацията, оксидира кръвта и мозъка. Също така спомага в борбата със свободните радикали и предотвратява оксидирането на `лошия` холестерол.

Био полинони е комплексна хранителна добавка с разностранно действие. Bio polynoni може да бъде полезна за по-добро кръвообращение, по-силна антиоксидантна защита и по-ускорено елиминиране на свободни радикали в организма.

Чист сок от плодовете на Morinda citrifolia.

Сокът трябва да се приема половин час преди хранене. В противен случай стомашните сокове правят плода неефикасен.

Профилактична доза: 2 лъжички преди закуска.

Поддържаща доза: 1 лъжица на празен стомах.

При тежки или хронични заболявания: по предписание.

Максимална дневна доза: 8 лъжички на ден. 

Allergies to tropical fruits.

Богдан 2019-10-30
Пречиствам се много добре
Пречиствам се много добре всяко лято с този продукт!