ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Биом Асепт / Biome Asept, 60 веге капсули

Biome Asept е иновативна формула, която съчетава последните научни достижения в областта на здравето на червата и изследванията върху функциите на чревния микробиом. Натуралните съставки, които са включени в състава на хранителната добавка действат синергично върху общото благосъстояние на човешкото тяло.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613965
Тегло
34.26 гр
Тип продукт
капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА
ВЕГАН

Антибактериалното въздействие на Biome Asept не само помага в борбата със зловредните бактерии в червата, но и спомага за поддържане на здравословен баланс в организма. Формулата се грижи за устойчивостта на организма срещу гъбични инфекции, а противопаразитната активност на съставките противодейства на паразитите, които често атакуват човешкото тяло. 

Biome Asept включва натурални екстракти, които оптимизират чревния микробиом. Сред тях са: екстракт от Мравчено дърво, Риган, Маслинови листа, Чесън, Черен орех и Монолауринова киселина. Тези активни съставки подпомагат растежа и развитието на пробиотичните бактерии в червата, които играят ключова роля в храносмилането и абсорбцията на ценни хранителни вещества. Балансирането на бактериалната флора в червата има потенциала да подобри общото здравословно състояние на целия организъм.

Този продукт не е просто подпомага детоксикацията на червата, той стимулира регенерацията на чревната мукоза. С уникалната си комбинация от активни съставки, Biome Asept се превръща в интегрирана подкрепа за чревното здраве и общото благосъстояние на тялото.


Активни съставки в хранителната добавка Биом Асепт:

  • Монолауринова киселина (Monolaurin Acid): Монолауриновата киселина е естер на лауриновата киселина, която се открива в кокосовото масло. Тя притежава противовирусни, антибактериални и противогъбични свойства. Монолауринът унищожава различни видове патогенни микроорганизми, като например бактерии, вируси и гъбички. Също така е известен със способността си да подпомага защитните сили на имунната система.

  • Екстракт от риган (Oregano Extract) с 30% карвакрол: Екстрактът от риган е известен с мощните си антибактериални свойства. Карвакролът е активната съставка в този екстракт - той може да помогне в борбата срещу различни видове инфекции, включително тези, предизвикани от бактерии и гъбички. Екстрактът също така има противовъзпалителни свойства и може да подпомогне здравето на дихателната и храносмилателната система

  • Мравчено дърво (Pau D’Arco): Мравченото дърво е известно със своите антибактериални и противогъбични свойства. Този екстракт е извлечен от кората на дървото Tabebuia impetiginosa, което се използва в народната медицина за подпомагане на имунната функция и борбата с различни видове инфекции.

  • Екстракт от маслинови листа (Olive leaf extract): Екстрактът от маслинови листа е известен със своите мощни антиоксидантни и противовирусни свойства. Той може да подсили имунната система и да помогне в борбата срещу различни видове инфекции. Този екстракт притежава способността да поддържа нормалното кръвообращение и здравето на сърцето.

  • Екстракт от чесън (Garlic Extract): Чесънът е известен със своите мощни антибактериални и противовирусни свойства. Той също така подпомага имунната функция, нормализира кръвното налягане и поддържа здравето на сърцето и храносмилателната система.

  • Екстракт от черен орех (Black Walnut extract): Екстрактът от черен орех е известен със своите противопаразитни свойства. Той може да помогне за елиминирането на паразити и други вредни микроорганизми от червата като подпомага здравето на храносмилателната система.

Biome Asept е иновативен продукт, съчетаващ в себе си мощта на натуралните съставки с целенасочен ефект върху здравето на червата и чревния микробиом. Този продукт е подходящ за хора, които търсят интегрирана и ефективна подкрепа за общото благосъстояние на своя организъм.


Какви са предимствата от приема на Biome Asept?

 - Натурални съставки: Формулата на продукта включва само натурални съставки.

 - Антибактериални и антивирусни свойства: Мощна защита срещу бактерии и вируси.

 - Балансиране на чревния микробиом: Поддържа здравословния баланс в чревния микробиом.

 - Детоксикация на червата: Оптимизира функциите на червата и елиминира токсините.

 - Подпомагане на имунната система: Подкрепя имунната система в борбата с вируси и бактерии.

 - Противопаразитни свойства: Помага за елиминиране на паразити от червата.

 - Противовъзпалителни свойства: Облекчава симптомите, свързани с възпалителните процеси в организма.

 - Поддържане на здравето на сърцето и кръвообращението: Подпомага здравето на сърцето и нормалното кръвообращение.

Произход: Извън ЕС

Състав в препоръчителен дневен прием от: 2 Капсули 4 Капсули
 Монолауринова киселина 200 mg 400 mg
 Екстракт от риган (Origanum vulgare) 30% карвакрол 240 mg 480 mg
 Пау Д'Арко 140 mg 280 mg
 Екстракт от маслинови листа (Olea europaea) 200 mg 400 mg
 Екстракт от чесън (Allium sativum) 160 mg 320 mg
 Екстракт от черен орех (Juglans Nigra) 200 mg 400 mg


Помощни вещества: няма 

Алергени: не съдържа соя, мляко, яйца, продукти от рибен и животински произход.
Препоръчителна доза за дневен прием: 2 пъти х 1 капсула дневно, след 10 дни дозата може да се повиши на 2х2 капсули. Приемат се на празен стомах. 

Дневни дози: 30/15

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Не се препоръчва за деца и бременни.

При деца под 6 години и бременни след консултация с лекар.

Няма отзиви