ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА  02 818 48 70

Благодаря ви, че ме върнахте към младежките ми години!

steps-1081909_960_720

Уважаеми организатори на Мисия „Голямото ходене“,

Аз съм една от участничките в тази мисия и съм ви много благодарна за тази прекрасна идея.

Казвам се Ангелина Коралска, родена съм на 26 април 1935 година в с. Екзарх Антимово, окр. Бургаски. От малка обичам спорта, а когато семейството ни се пресели в гр. Карнобат, започнах да спортувам лека атлетика, уредна и земна гимнастика. Тогава участието ни в спортните дисциплини не се заплащаше. През 1951 година бях приета за курсистка в Института за медицински сестри в Бургас и там се включих в ДОСО (Доброволна организация за съдействие и отбрана) в курса по парашутизъм и безмоторно летене.  Имам 9 парашутни скока, но с безмоторното летене се простих поради родителски причини.

Сега вече съм почти на 82 години. В началото на 2016 година получих подуване и силни болки в лявото коляно – имам гонартроза. По препоръки на личния ми лекар, веднага започнах лечение с Flex code Premium, като изпих 3 опаковки и получих голямо облекчение. Сега повторих лечението в края на ноември 2016 година с още три опаковки и надянах крачкомера.

Чувствам се отлично – все едно, че никога не съм имала проблеми с коляното.  Много ми е леко, тичам, ходя всеки ден при хубаво време на „Хамам баир“ в Сливен, слизам и се качвам по стълбите до пети етаж, без асансьор. Ходя в клуба на пенсионера, където танцувам и играя хоро, а всяка сутрин в дома си въртя обръч от 500-700 пъти, играя гимнастика. Чувствам се жизнена и пъргава. Не се чувствам на възрастта, на която съм. Пък и не зная другите хора на моята възраст как се чувстват.

Благодаря ви, че с тази програма ме върнахте към младежките ми години. Ще продължавам в същия дух, имам желание за това. Чувствам се свежа и жизнена. Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!

С уважение Ангелина Коралска,

Гр. Сливен

0 Коментара

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*