ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Черен Петък = Зелен Weekend 2018 в Herbamedica от 22 до 25 ноември

Някои хора чакат този ден с нетърпение, за да купят мечтания огромен телевизор или кухненска печка. Други нямат търпение да си харесат нови дрехи в деня на най-големите разпродажби и намаления, а именно Черен Петък. Въпреки огромната блъсканица, която се получава в рамките на намаленията на Черен Петък, все повече хора участват в популяризирането му и си купуват каквото пожелаят. Има и друга група хора, които не желаят да се впускат в огромното тичане и търсене на намаления, а искат да ги открият по-лесно и по-бързо. Благодарение на интернет, това желание е напълно осъществимо и голяма част от онлайн магазините по света се включват в Black Friday кампаниите, предоставяйки неустоими оферти за всички. Големи отстъпки за закупуване на количества, намаления на различни категории продукти и промоционални предложения от типа на „купи 3 на цената на 2“ са традиционно срещани по време на Черен Петък.
Ние от Herbamedica също се включваме в този паметен ден и ще ви предоставим специални намаления, от които да се възползвате цели 4 дни от 22 до 25 ноември!

Акция Черен Петък: Антиоксидантна защита през есента

Тези специални елементи, чиято задача е да се справят с вредни външни въздействия, никак не трябва да се подценяват. Още повече в сезона на върлуващите настинки и грип, дебнещи във всеки магазин или автобус. Ролята на антиоксидантите за организма е първостепенна, а тях ще ги откриете в изобилие в категорията антиоксиданти.

Акция Зелен Weekend: Как да останете здрави през зимата

Тъй като е твърде възможно да не успеете да се отървете без настинка или грип, то подсилването на имунитета е важна задача както днес, така и утре. За тази цел препоръчваме Про10Биотик, който е горд носител на 10 пробиотични щама и 50 млрд. жизнени клетки, които ще населят чревната флора и ще ви защитават от патогенни организми.

Всички добавки за имунитет

Акция Черен Петък: Здрави стави и сухожилия на всяка възраст

Страхотното дуо Flex Code Premium + Coxamin K се състои от два продукта – Флекс код (добавка за стави с МСМ, хидролизиран колаген тип II, хиалуронова киселина, глюкозамин и хондроитин) и Коксамин К (високо усвоим калций,  получен от калцифицирани червени водорасли). Костната плътност с напредване на възрастта намалява, а кой не иска да се радва на устойчиви стави и да тича с внуците си в парка? Доставката на калций и други минерали до костите е основополагащ фактор за тяхната здравина и устойчивост. Освен това, съставките на Флекс Код са селектирани така, че да имат синергично действие върху костното здраве. Това са МСМ – естествена форма на органична сяра, хидролизиран колаген тип II, хондроитин, хиалуронова киселина и глюкозамин. Всички те са изключително важни съставки за съединителната тъкан – сухожилия и стави. Пълна информация за всеки елемент ще намерите на страницата на продукта Flex Code Premium + Coxamin K.

Всички добавки за стави и кости

Акция Зелен Weekend: Слънце, къде си – трябва ми витамин Д

Витамин Д е един от най-важните мастноразтворими витамини, но през студените дни ни е по-трудно да си го набавим. Слънцето все по-малко се застоява на хоризонта, а обикновено през това време ние сме на работното място и няма как да прекарваме достатъчно време под слънчевите лъчи. Затова една подходяща комбинация е Sunny Vit Oil + Magne Marine – витамин Д и магнезий за максимално добро усвояване на елементите.

Акция Черен Петък: Нежна и красива кожа с натурални природни продукти

Prim Oil / Прим Ойл – Масло от вечерна иглика е натурален продукт с цели 89% масло от вечерна иглика. Той е предназначен за директно приложение върху кожата и има изявено хидратиращо действие. Маслото Прим ойл може да се използва при различни кожни проблеми – псориазис, розацея, екзема и акне. Вместо конвенционален крем за лице, който вероятно съдържа парабени и консерванти, много по-добър избор е натурален продукт като Прим Ойл с изчистен състав и действие.

Всички добавки за коса, кожа и нокти

Всички намалени продукти може да ги намерите в секция "ПРОМО"

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ