ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Дерматолога д-р Бахметиева за Liquid Off

Liquid off представлява естествена комбинация от натурални съставки: артишок, болдо, полски хвощ, царевична свила, розмарин и червена лоза. Продуктът може да се използва успешно за:
  1. Намаляване на телесното тегло - благодарение на диуретичния, меколаксативния и подобряващ храносмилането ефект.
  2. Има изразено антицелулитно влияние - при целулит, при локални мастни натрупвания.
  3. Антилипидимично действие - при атеросклероза, диабет, подагра, като способства за намаляване нивото на повишения холестерол и триглицериди в кръвта.
  4. Хепатопротективно действие - при чернодробна стеатоза.
  5. Противовъзпалително действие - като уринарен антисептик намалява риска от образуване на камъни в бъбреците.
  6. Мощно венопротективно действие - комбинацията от билкови съставки увеличава еластичността и тонуса на стената на венозната и лимфната система, намалява отоците от застойно естество на долните крайници, намалява умората в двигателната система на организма.
  7.  Епителотоничeн ефект (заздравяващ) - при хронични рани на долни крайници на базата на хронична лимфна и венозна недостатъчност. За това спомага ефекта на съдържащата се в препарата червена лоза, която е известна с действието си да стимулира изграждането на колагена, който е основната съставка на съединителната тъкан в човешкото тяло. Препаратът може да се използва при пациенти с лимфоедем на долните крайници, отоци от венозен произход, хемороиди.
  8. Умерен антихипертензивен ефект - благодарение на дренажния си ефект препаратът регулира повишените стойности на кръвното налягане.
  9. Дерматотрофично действие (укрепващо действие) върху ноктите и косата
  10.  Антиоксидантно и имуномодулиращо действие
Заключение: Liquid off е умело подбрана комбинация от селектирани билки и растения, която ефективно редуцира теглото, има добре изразен дренажен и детоксикиращ ефект върху организма, подобрява и заздравяването на ноктите и косата, подобрява метаболизма и обмяната на веществата в човешкия организъм като осигурява дълготраен ефект. Това е високотехнологичен продукт от природата, създаден за преодоляване на проблемите с наднорменото тегло, с подмладяващо хармонизиращо въздействие и антистрес ефект върху целия организъм. Д-р Ж. Бахметиева, Дерматолог Началник кожно отделение на 5-та МБАЛ   02/9268150

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ