ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Диабекс Форте / Diabex Forte - 30 веге капсули

Диабекс форте е хранителна добавка, която съдържа натурални съставки и подпомага процеса на метаболизиране на кръвната захар при диабет. Този продукт не само поддържа нормалната функция на ендокринната система, но и регулира глюкозния метаболизъм и апетита. Формулата предоставя цялостна подкрепа за поддържане на нивата на кръвната захар в нормални граници.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613910
Тегло
115.04 гр
Тип продукт
капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА
ВЕГАН

Диабекс форте също така играе ключова роля в намаляването на риска от странични ефекти при диабет като ефективно предпазва бъбреците, очите, периферните нервни окончания и капилярите. Този хранителна добавка поддържа здравословното състояние на организма при диабет, но и предлага комплексна подкрепа върху всички органи и системи в човешкото тяло.

Здравословни ползи на активните съставки:


 - Екстракт от Берберис (Berberis Vulgaris): Познат със своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, екстрактът от Берберис поддържа здравето на сърцето, регулира нивата на кръвната захар и поддържа нормалната функция на червата.
 - Екстракт от кора на Канела (Cinnamomum burmannii): Кората на канела е известна със своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Канелата може да подпомогне регулирането на кръвната захар и холестерола, както и да подобри общото здравословно състояние на организма.
 - Екстракт от Гимнема Силвестре (Gymnema Sylvestre): Гимнема Силвестре се използва в народната медицина за подпомагане на контрола на кръвната захар. Този растителен екстракт има благоприятни ефекти върху функцията на панкреаса и регулира апетита.
 - Екстракт от корен на Сибирски женшен (Acanthopanax senticosus/Eleutherococcus): Сибирският женшен повишава енергията и издръжливостта, подобрява имунната функция и помага за адаптацията на организма към стресови ситуации.
 - Алфа Липоева Киселина: Като мощен антиоксидант, алфа липоевата киселина подпомага борбата със свободните радикали и може да подпомогне здравето на нервната система.
 - Биотин: Биотинът е важен за здравето на кожата, косата и ноктите. Този важен витамин от група В участва в метаболизма на въглехидратите и мастните киселини в организма.
 - Хром: Хромът е важен минерал, който подпомага инсулиновата чувствителност и регулира нивата на кръвната захар. Той играе ключова роля в управлението на диабета и поддържането на енергийния баланс в тялото.

Предимства:


 - Натурални съставки: Diabex Forte съдържа само натурални съставки, които предоставят подкрепа за метаболизирането на кръвната захар.
 - Регулиране на глюкозния метаболизъм: Продуктът играе важна роля в регулирането на глюкозния метаболизъм, поддържайки нивата на кръвната захар в нормални граници.
 - Поддържане на нормалната функция на ендокринната система: Diabex Forte не само регулира кръвната захар, но и поддържа нормалната функция на ендокринната система.
 - Намаляване на риска от странични ефекти при диабет: Продуктът е ефективна защита за бъбреците, очите, периферните нервни окончания и капилярите, намалявайки риска от странични ефекти при диабет.
 - Цялостна подкрепа за здравословното състояние: Diabex Forte предоставя комплексна подкрепа за всички органи и системи в човешкото тяло, поддържайки здравословното състояние при диабет.
 - Регулиране на апетита: Продуктът регулира апетита и помага за поддържане на здравословно телесно тегло.
 - Поддържане на нивата на кръвната захар в нормални граници: Diabex Forte е насочен към поддържане на кръвната захар в нормални граници, което е от съществено значение при управлението на диабет.
 - Защита на органите и системите: Продуктът предоставя защита на бъбреците, очите, периферните нервни окончания и капилярите, осигурявайки обща подкрепа за организма при диабет.


Произход: извън ЕС

Състав в препоръчителен дневен прием от: 2 Капсули 3 Капсули
 Berberis Vulgaris Extract (Berberis Vulgaris) 300 mg 450 mg
 Gymnema Sylvestre Extract (Gymnema Sylvestre) 250 mg 375 mg
 Siberian ginseng root extract (Acanthopanax senticosus/Eleutherococcus) 250 mg 375 mg
 D - Biotin ( Vit H) 30 mcg 45 mcg
 Chromium /Polynicotinate/  50 mcg 75 mcg
 R - Alfa Lipoic Acid 100 mg 150 mg
D - Biotin ( Vit H) 30 mcg 45 mcg
Chromium /Polynicotinate/  50 mcg 75 mcg


Помощни вещества: няма

Алергени: не съдържа соя, мляко, яйца, продукти от рибен и животински произход.Препоръчителна доза за дневен прием:  2 до 3 пъти дневно х 1 капсула на празен стомах

Дневни дози: 30/10

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.
Не се препоръчва за деца и бременни.
При деца под 6 години и бременни, след консултация с лекар.

Няма отзиви