ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ДМСА Детокс / DMSA Detox - 100 caps 100 mg

DMSA (ди-меркапто-сукцинова киселина) е нетоксичен орален хелиращ агент, одобрен през 1991 г. от US FDA за употреба при деца с оловна и живачна токсичност.

Приложение: Хелираща терапия при наличие на тежки метали в организма (живак, олово, кадмий, арсен, алуминий и никел) и свързаните с тях здравословни проблеми.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201612739
Тегло
50.00 гр
Тип продукт
Капсули

DMSA Detox се свързва с тежките метали и ги отстранява чрез кръвообращението и пикочния тракт. Приоритетно това са силно токсичните за организма метали живак, олово, арсен, кадмий, алуминий и никел. Тежките метали се считат за основна причина за здравословни проблеми като липса на концентрация, синдром на хиперактивно дете, анемия, депресия, хронична умора, нарушения на нервната система, загуба на памет, безплодие при мъжете, дори аутизъм, болест на Алцхаймер, рак и мултипленна склероза.

ДМСА Детокс представлява нетоксичен хелиращ агент, който успешно отстранява и елиминира от организма тежки метали и токсични вещества.

Основни вещества, съдържащи се в една веги - капсула:

DMSA (ди-меркапто-сукцинова киселина) - 100 mg

Помощни вещества: микрокристална целулоза

Препоръчителна дневна дозировка е от 10 до 30 мг / кг телесно тегло на празен стомах. Общият дневен прием трябва да се раздели на 2-3 приема

Продуктът е противопоказен при бременност и кърмене, при нарушение на екскреторната функция на бъбреците. Продължителният прием на DMSA може да доведе до риск от деминерализация на организма и поради това е препоръчително да се приемат витаминно-минерални комплекси след консултация с лекар.

Мирослав Михаилов 2018-07-15
ДМСА
здравеите да ви питам по колко трябва да се взема на ден и колко време за премахване на тежки метали? мъж на 34 години съм

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ