ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ДМСА Детокс / DMSA Detox 320 mg 100 капсули

DMSA (ди-меркапто-сукцинова киселина) е нетоксичен орален хелиращ агент, одобрен през 1991 г. от US FDA за употреба при деца с оловна и живачна токсичност. DMSA се свързва с тежките метали и ги отстранява чрез кръвообращението и пикочния тракт.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
dmca
Тегло
0.50 кг
Тип продукт
Растителни капсули

Ролята на ДМСА Детокс е да открие и отстрани отровни тежки метали, като ги изведе от организма посредством кръвообращението или пикочо-половата система.

Силно токсичните за организма метали са живак, олово, арсен, кадмий, алуминий и никел.

Тежките метали се считат за основна причина за здравословни проблеми като липса на концентрация, синдром на хиперактивност, анемия, депресия, хронична умора, нарушения на нервната система, загуба на памет, безплодие при мъжете, дори аутизъм, болест на Алцхаймер, рак и мултипленна склероза.

DMSA Detox е специфична хранителна добавка, която може да послужи при патологични състояния на отравяне на организма. При интоксикация ДМСА помага както на слабите, така и на по-силните органи да се освободят от натрупаните в тях опасни елементи, с които имунната система не може да се справи. Така процесът на отравяне може да се прекрати, като е важно да се определи вида на отравяне – остра или хронична интоксикация.

Основни вещества, съдържащи се в една веги - капсула:

DMSA (ди-меркапто-сукцинова киселина) - 320 mg

Помощни вещества: няма

Нето тегло опаковка: 42 гр

Препоръчителна дневна дозировка е от 10 до 30 мг / кг телесно тегло на празен стомах. Общият дневен прием трябва да се раздели на 2-3 приема

Продуктът е противопоказен при бременност и кърмене, при нарушение на екскреторната функция на бъбреците. Продължителният прием на DMSA може да доведе до риск от деминерализация на организма и поради това е препоръчително да се приемат витаминно-минерални комплекси след консултация с лекар.

Няма отзиви

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ