ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ДМСО / DMSO - 100 ml

DMSO облекчава болката, намалява възпалението, спира растежа на вируси и бактерии, регенерира наранени тъкани и подобрява кръвоснабдяването на всички тъкани в тялото. Действа като отличен успокояващ агент и релаксант, спира прогресията на възпалителните процеси, използва се и като диуретик.


ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613675
Тегло
0.12 кг
Тип продукт
течност

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
ВЕГАН

DMSO е органична безцветна течност, съдържаща сулфид, която се извлича като вторичен продукт при обработката на дървесна маса по време на производство на хартия.

DMSO облекчава болката, намалява възпалението, спира растежа на вируси и бактерии, регенерира наранени тъкани и подобрява кръвоснабдяването на всички тъкани в тялото. Действа като отличен успокояващ агент и релаксант, спира прогресията на възпалителните процеси, използва се и като диуретик.

Широко се употребява за облекчаване на болката при навяхвания, артрит, фрактури и други травми и възпаления на опорно-двигателния апарат. Той е от основно значение за регулирането на имунната система и широко се използва при третиране на изгаряния.

Резултатите от различни изследвания доказват, че DMSO лесно се абсорбира от кожата, лигавиците и кръвно-мозъчната бариера и ефективно неутрализира вируси и гъбички. Има положителен ефект срещу катаракта, спортни наранявания, склеродермия, миастен гравис и други заболявания.

DMSO работи, благодарение на способността си да транспортира вода и други ценни вещества към дехидратирани райони в тялото. Продуктът има вазодилатиращо действие, стимулира изцеление посредством подобряване на кръвоснабдяването на засегнатите тъкани. DMSO облекчава състоянието и намалява разширени вени, кръвни съсиреци, крампи, келоиди, и белези.

Учените са установили, че DMSO увеличава производството на бели кръвни телца и макрофаги, подобрява състоянието при синдром на пропускливите черва и забавя прогресията на рака, което доказва положителните му ефекти върху имунната система.

DMSO увеличава пропускливостта на клетъчните мембрани, позволявайки изхвърлянето на токсините от клетката. DMSO има радиозащитни свойства срещу леталния и мутагенен ефект на рентгеновите лъчи върху клетките. Под влияние на радиацията, тялото произвежда свободни радикали („възпалителни молекули“), които увреждат клетките, изграждащи тъкани, органи, жлези, мускули и кости. Освен че стареят по-бързо, клетките също могат да бъдат увредени или да мутират в следствие от рентгеновото облъчване. DMSO е класическо сярно съединение, а сярата има дълга история на употреба като противоотрова при остро на радиоактивни материали и/или лъчения. Японско проучване показва, че дори малки концентрации на ДМСО имат радиозащитни ефекти. Те помагат за възстановяването на двойните разкъсвания в ДНК и по този начин осигуряват защита срещу радиационно увреждане на клетъчно ниво в тялото.

Предупреждение: особеност на DMSO е, че замръзва/кристализира при температура под 18ºC. Ако това се случи, то може лесно да се размрази бързо и лесно на топла водна баня.

Произход: ЕС. 


Съставки в препоръчителен дневен прием от:

5 ml

Диметил сулфоксид (Dimethyl sulfoxide) 99.9%

5000 mg


Помощни вещества: пречистена вода.

Алергени: не съдържа глутен, яйца, соя, продукти от рибен и животински произход.

Препоръчителна доза за дневен прием: по 5-10 ml дневно, разтворени в малко вода.

Външно приложение: при локални болкови и възпалителни процеси втривайте 2-3 пъти дневно малко количество върху чиста кожа.

DMSO кристализира при ниски температури под 18°C. Да се ​​съхранява в изправено положение, при температура 20-25°C. 

Продуктът е хранителна добавка и не замества разнообразното  и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Консултирайте се с лекар, ако сте бременна или кърмите.


Няма отзиви