ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Елим-А-канд / Elim-A-Cand - 120 ml

Elim-A-Cand е иновативен продукт, предназначен за укрепване на чревната флора и противодействие на свръхрастежа на гъбичките от род Кандида.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
RN172
Тегло
0.13 кг
Тип продукт
капки

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГМО
БЕЗ СОЯ
ВЕГАН

Elim-A-Cand е разработен като многокомпонентна тинктура, която предоставя комбиниран механизъм на действие. Именно този механизъм осигурява известно предимство пред традиционните противогъбични продукти (антимикотици). Основен недостатък при тях е сравнително ниската ефективност, когато се прилагат като единствен продукт за лечение гъбични инфекции.

Действие и състав на Elim-A-Cand

Продуктът на Researched Nutritionals действа за едновременно поддържане баланса на чревната флора и за потискане свръхрастежа на гъбичките Кандида и техните колонии. Този ефект се постига чрез различни механизми:

  • Насърчаване липидната пероксидация на клетъчните мембрани на гъбичните клетки и тяхното разрушаване;
  • Навлизане в биофилма, формиран от гъбичните колонии, и улесняване на последващото му разграждане.

Elim-A-Cand насърчава нормалния цитокинов отговор на имунната система, който също подпомага изчистването на гъбичната инфекция. Освен това продуктът има и пряко благоприятно действие върху лигавицата на чревния тракт.

Благоприятното действие на продукта се обуславя от внимателно подбраните натурални активни съставки. Това са добре проучени растителни екстракти по отношение на тяхната ефективност. Продуктът се предлага във вид на тинктура в богата система от фосфолипиди, които улесняват усвояването на активните съставки.


Продуктът се предлага в опаковки от 120 мл.

Произход: Холандия

Съставът на Elim-A-Cand включва:

Канела (Cinnamomum Verum), Карамфил (Syzgium Aromaticum), Корен от бяла ружа (Althaea Officinalis), Пау Дарко (Tabebuia Impetiginosa), Червен бряст (Ulmus Rubra), Берберин, Стилингия (Stillingia sylvatica).


Дестилирана вода, органичен тръстиков алкохол (20%) и слънчогледови фосфолипиди без ГМО.

Препоръките за прием на продукта включват постепенно увеличаване на дневната доза до достигане на максимална дозировка в рамките на няколко седмици. Препоръчва се двукратен дневен прием сутрин и вечер, на гладно или известно време след хранене.

Възрастни: Препоръчителната доза за първите 3 дни е по 3-5 капки сутрин и вечер, разтворени в 30-90 мл вода. След третия ден единичната доза се увеличава ежедневно с по 3-5 капки до достигане на максимална еднократна доза от 40 капки (сутрин и вечер).

Деца над 8 години: Започва се с доза от 1-2 капки сутрин и вечер. Може да се разтварят във вода или в сок по вкуса на детето. Дозата се увеличава всеки ден с по 1-2 капки, до достигане на максимална единична доза от 20-30 капки сутрин и вечер.

Прием по време на бременност и кърмене следва да се назначава единствено от лекар.

Максималната единична доза от 40 капки е източник на 350 мг от комбинирания състав от растителни екстракти.

Няма отзиви