ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Флекс Код Адванс / Flex Code Advance - 100 капсули

Flex Code Advance е иновативна хранителна добавка, предназначена за поддържане на оптималното здраве на опорно-двигателния ви апарат. Този продукт от ново поколение въвежда във формулата си синергичното действие на осем взаимно допълващи се натурални съставки, сред които се отличават екстракт от Босвелия и Палмитоил-етанол-амид (OptiPEA).

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613958
Тегло
0.00 кг
Тип продукт
капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

Формулата на Flex Code Advance подпомага гъвкавостта на ставите, тонуса на мускулите и еластичността на тъканите и сухожилията. Екстрактът от Босвелия е известен със своите противовъзпалителни свойства, докато Палмитоил-етанол-амид (OptiPEA) допринася за общата подкрепа на опорно-двигателната система.

Flex Code Advance е насочен към хора, които водят активен начин на живот или са ангажирани  с интензивни физически дейности и спорт. Хранителната добавка може да бъде ценен съюзник в укрепването на опорно-двигателната система и оптимизирането на физическата активност.


Какво представлява Flex Code


Измъчват ли Ви възпалителни болки по тялото – в ставите, костите или на други места?

Страдате от някаква форма на артрит или артрозно заболяване?

Изпитвате трудности в метаболизма на калций и фосфор, което се отразява на здравето на костите и ставите?

За тези състояния вече има Flex Code Advance – най-новото допълнение към серията хранителни добавки за ставно здраве Flex Code. С усъвършенстваната формула, продуктът включва три нови съставки, които имат пряко отношение към здравето на Вашите стави и кости.


Нови съставки във Flex Code Advance

Flex Code Advance е хранителна добавка, обогатена с три нови ключови съставки, които играят съществена роля за поддържането на здравето на ставите и костите. В допълнение към вече популярните активни вещества във формулата на Flex Code, като глюкозамин сулфат, МСМ (метилсулфонилметан), хондроитин сулфат и хидролизиран колаген тип II, Flex Code Advance включва още босвелия, куркумин и бор.

 • Босвелията е известна със своите противовъзпалителни и антисептични свойства, които се използват за облекчаване на възпалителни състояния в тялото. Тези състояния често са свързани със здравословни проблеми като артрит и ревматизъм. Този екстракт има защитен ефект върху различни тъкани в организма, тъй като допринася за борбата срещу свободните радикали и увреждащото въздействие на оксидативния стрес.

 • Куркуминът, който се добива от корена на растението Куркума, е мощен противовъзпалителен агент. Това активно вещество играе ключова роля за намаляването на възпалителните процеси в тялото. Куркуминът може да помогне за подобряване на общото здравословно състояние на организма и поддържа нормалното функциониране на всички органи и системи.

 • Борът е естествен минерал, който е от съществено значение за поддържането на здравето на костите и ставите. Повишеният прием на бор може да помогне за предотвратяване на загубата на калций, магнезий и фосфор, като същевременно увеличава нивата на витамин D в кръвта. Този микроелемент е от особено значение при състояния като остеоартроза, остеопороза и ревматоиден артрит, като помага за поддържането на минералния баланс в тялото.

Тези нови съставки в Flex Code Advance имат силно противовъзпалително, аналгетично и антибактериално действие, което ги прави ценен активен компонент към състава на хранителната добавка. 

В състава на продукта се включва и палмитоилетаноламид, известен също като OptiPEA. Тази молекула е формирана от амидът на мастната киселина палмитинова киселина и етаноламин. OptiPEA предлага множество ползи за здравето, особено когато става въпрос за управлението на болката и възпалението. Тя взаимодейства с рецепторите в ендоканабиноидната система на организма, която участва в регулирането на различни функции като настроението, болката и възпалението. Счита се, че тази съставка подпомага управлението на болката и притежава противовъзпалителни свойства.

Формулата на Flex Code е разработена с гаранция за оптимално усвояване от организма и максимална бионаличност на активните съставки. Технологията на производство е оптимизирана, за да сведе всички вещества до молекули с ниски килодалтони. Този процес осигурява максимална ефективност и биологична наличност на продукта. В съчетание с новите активни съставки, тази усъвършенствана формула прави Flex Code Advance най-ефективния продукт на пазара, предназначен за подпомагане на здравето на опорно-двигателния апарат.


Основни съставки във формулата на продукта

Flex Code Advance съчетава разнообразни активни съставки, внимателно подбрани с цел предоставяне на комплексно подпомагане за оптималното функциониране на ставите и опорно-двигателния апарат. Включените в продукта съставки са:


 • Глюкозамин сулфат: Глюкозаминът е амино-монозахарид, който се намира в тъканите около ставите. Той играе критична роля в омекотяването на ставите, подпомагайки поддържането на тяхната нормална функционалност.
 • МСМ (метилсулфонилметан): МСМ е органично сярно съединение, известно със своите противовъзпалителни свойства. То е ефективно в намаляването на възпалителните процеси в ставите и подпомага тяхната гъвкавост и подвижност.
 • Хондроитин сулфат (от хрущял на акула): Хондроитинът се извлича от хрущяла на акула и е вещество, което подпомага лечението на различни ставни състояния, включително остеоартрит и остеопороза. Този компонент е от съществено значение за поддържането на структурата и еластичността на хрущялните тъкани.
 • Хидролизиран колаген тип II: Хидролизираният колаген тип II е пептид, който е важен компонент на ставния хрущял. Този вид колаген е ключов за издръжливостта и здравето на хрущялните тъкани. Хидролизираният колаген съдейства за подобряване на смазването на ставите, което подпомага техните нормални функции.

Предимства от приема на Flex Code Advance


Приемът на Flex Code Advance предоставя някои ключови предимства:

 • Комплекс от ценни хранителни вещества: Като съчетание от глюкозамин, МСМ, хондроитин сулфат и хидролизиран колаген тип II, Flex Code предоставя комплексно действие върху здравето на опорно-двигателната система.
 • Без взаимодействие с лекарства: Flex Code не взаимодейства с други лекарствени препарати, като осигурява надеждна ефективност в подпомагането на ставите.
 • Без странични реакции и дразнене на стомаха: Продуктът е създаден така, че да не предизвиква странични реакции и дразнене на стомаха, предоставяйки комфорт и безопасност при употреба.
 • Противовъзпалително и аналгетично действие: С добавянето на новите съставки към формулата на Flex Code, продуктът осигурява допълнителни противовъзпалителни и аналгетични свойства. Тези съставки ефективно овладяват болката и възпалителните процеси в организма

  Произход: Извън ЕС


Зaщo дa избepeтe xpaнитeлнитe дoбaвĸи нa Xepбaмeдиĸa?

Хербамедика е производител на висококачествени хранителни добавки, които ефективно Ви помагат да по-добрите здравословното си състояние. Ние избираме само най-висококачествените суровини и създаваме формули, които са максимално усвоими от човешкия организъм. С нас получавате отлично качество на достъпни цени, бързо и коректно обслужване и много ползи за здравето.

За нас е важно Вашето здраве!

Съставки в препоръчителен дневен прием от: 2 капсула 4 капсули
 Метилсулфонилметан 400 mg 800 mg
 Хондроитин Сулфат 400 mg 800 mg
 Глюкозамин Сулфат 375 mg 750 mg
 Босвелия 200 mg 400 mg
 Хидролизиран Колаген Тип II 175 mg 350 mg
Куркумин 10% 50 mg 100 mg
 Борна киселина 1,50 mg 3 mg
 Палмитилетаноламид (OptiPEA) 100 mg 200 mg


Помощни вещества: няма 

Не съдържа млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди и царевица

Препоръчителна доза за дневен прием: 2- 4 капсули дневно, след хранене

Дневни дози: 50/25


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Да не се използва при непоносимост към някоя от съставките.

Не се препоръчва при бременност и кърмене.

Няма отзиви