ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Флекс код / Flex Code - за стави - 500ml

Флекс Код е най-новият и високоефективен комбиниран продукт за лечение на различни болестни състояния на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за приемане на максимални дози на основните съставки.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201610230
Тегло
500.00 гр
Тип продукт
Teчност

Flex Code е уникална формула, която повлиява положително опорно-двигателната система. Ако имате болезнени стави и страдате от дегенеративни заболявания на костната система – Флекс Код може да се превърне във Вашия най-доверен партньор.

Защо Флекс Код е толкова ефективен?

Продуктът съдържа нискомолекулна хиалуронова киселина Phylcare® XLW 50kDa, която е специално разработена в течна форма за орален прием. За разлика от таблетните форми, Флекс Код се усвоява бързо, пълноценно и действа безотказно. В неговия състав влизат и глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, добит от хрущял от акула и МСМ (Метилсулфонил метан). Всичко това го прави незаменим терапевтичен продукт при проблемни стави.

Нискомолекулна хиалуронова киселина Phylcare® XLW 50 kDa

Ставите са най-здрави и функционални, когато са лубрикирани. Вещество, наречено синовиална течност, предоставя тази лубрикация и помага на ставите да се „плъзгат“, а не да се търкат една друга. Хиалуроновата киселина е съществена част от синовиалната течност. Ако нейните нива намалеят – естествената лубрикация на ставите се превръща в проблем и това предизвиква болки в ставите и скованост.

Специално разработената нискомолекулна хиалуронова киселина Phylcare® XLW 50 kDa се усвоява оптимално от организма и веднага влиза в действие. Приемът на хиалуронова киселина чрез Флекс Код, Ви помага да възстановите качеството на синовиалната си течност и да се радвате на по-здрави стави.

Глюкозамин сулфат

Глюкозаминът е субстанция, която е естествена част от състава на ставните хрущяли. Тя също служи за лубрикация и предотвратява износването на хрущялите, като ни позволява да се движим без болка в ставите, костите и мускулите. Най-разпространената и ефективна форма на глюкозамина е глюкозамин сулфат. Най-важните му ползи за здравето са следните:

 • Намалява възпаленията.
 • Подпомага здравето на ставите.
 • Намалява болката в костите и ставите.
 • Заздравява тъканите и костите след фрактури.
 • Благоприятства стомашно-чревното здраве.

Хондроитин сулфат

Хондроитинът също е вещество, което изгражда хрущялите. Той помага за изграждането на съединителната тъкан в цялото тяло включително и за изграждането на ставите и стомашно-чревния тракт. Механизмът му на действие е да задържа вода, като по този начин подпомага лубрикацията и гъвкавостта на тъканите и ставите. В комбинация с глюкозамина, хондроитин сулфатът значително намалява болките в ставите, костите и мускулите.

Как помага?

 • Намалява ставните болки.
 • Подобрява двигателната активност при пациенти с артрит.
 • Подобрява вида на кожата.
 • Подпомага храносмилането.
 • Подпомага регенерацията на костите след контузии.
 • Благоприятства по-бързото заздравяване на рани.

МСМ (Метилсулфонил метан)

МСМ предоставя на тялото биологично активна сяра, която действа като естествен аналгитик. Тя е много ценна за опорно-двигателната система, защото:

 • Потиска ставните възпаления.
 • Възстановява производството на колаген.
 • Подобрява гъвкавостта.
 • Облекчава болките в мускулите, причинени от спорт, травми или хирургична намеса.
 • Помага на тялото да се адаптира към стреса, защото функционира подобно на билките адаптогени.

Защо FLEXCODE® е най-ефикасният продукт за здрави стави?

Флекс Код е разработен в течна форма за максимална усвояемост и единственият продукт под такава форма в сегмента „Ставни препарати“. Сложната технология на хомогенизация и стабилизация на процеса, патентована от PlantaPol – Spain, дава възможност да се концентрират високи дози активни вещества в 20 мл дневен прием.

Флекс Код съдържа максимална концентрация на активните вещества. Повечето продукти на пазара или включват само част от активните съставки, или в комбинация, но в ниска концентрация. С Флекс Код получавате високи дневни дози за максимален ефект.

Флекс Код е единственият продукт на пазара, който съдържа нискомолекулна хиалуронова киселина Phylcare® с тегло 50 kDa и то в обилно количество – 90 мг на дневна доза. Това Ви гарантира бърз ефект за Вашите стави.

Флекс Код е единствената висококачествена и високоефективна формула, която е алтернатива на вътреставните инжекции. Продуктът Ви спестява разходи, осигурява Ви дълготраен ефект и атравматичност на ставите.

Продължителният прием на Флекс Код:

 • Намалява болките в ставите и костите.
 • Предпазва ставите, костите и хрущялите от износване.
 • Укрепва костната система.
 • Придава сила, увереност и Ви помага да се движите повече.

Наличен в аптечната мрежа.


Защо да изберете хранителните добавки на Хербамедика?

Хербамедика активно се грижи за Вашето здраве, като разработва само най-добрите и ефективни формули. Хранителните ни добавки се славят с висока ефективност и дълготраен ефект. Те са абсолютно натурални и максимално пречистени от алергени. Повече от 17 години ние помагаме на своите клиенти да се грижат по най-добрия начин на своето здраве.

Благодарим Ви, че ни се доверявате всеки ден!


Поръчайте Флекс Код и се уверете в ефективността му!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Дневен прием - 20 мл; брой дневни дози в опаковка - 25

Основни вещества

Количество на основните вещества за дневна доза -

20 мл

Глюкозамин Сулфат

1500 mg

Хондроитин Сулфат, добит от хрущял от акула

1200 mg

МСМ (Метилсулфонил метан)

1500 mg

Хиалуронова киселина PHYLCARE® XLW 50 kDa

90 mg

Помощни вещества: подсладител (сукралоза), концентриран натурален лимонов сок, концентриран натурален сок от касис; киселинен регулатор - лимонена киселина; консервант - калиев сорбат, вода.

Не съдържа млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди или царевица.

Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6-годишна възраст. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Няма отзиви