ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Флекс Код Премиум плодов вкус / Flex Code Premium New flavour 500ml - за стави

Флекс Код Премиум е усъвършенствана формула на популярната вече хранителна добавка за стави Флекс Код с нов плодов вкус!

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613361
Тегло
0.70 кг
Тип продукт
Ликуид

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

Хербамедика ЕООД предлага на българския фармацевтичен пазар Флекс Код Премиум, който е най-новата и усъвършенствана формула на популярната вече хранителна добавка за стави Флекс Код. Тази иновативна формула включва изцяло естествен, хидролизиран колаген тип II, произведен от лидер в бранша Geelawson – Великобритания. Благодарение на обогатения си състав Флекс Код Премиум има още по-комплексно въздействие върху опорно-двигателния апарат.

Flex Code Premium осигурява пълноценно усвояване на хранителните вещества, необходими за поддържане еластичността и издръжливостта на ставите и сухожилията. Допълнена и отлично балансирана комбинация от активни съставки го прави най-ефективния продукт на пазара предназначен за подпомагане здравето на опорно-двигателния апарат. Продуктът съдържа оптимални количества биологични вещества, благоприятстващи състоянието на целия опорно-двигателен апарат. Какво представлява глюкозаминът?

Глюкозаминът е вещество, синтезиращо се естествено в организма. Образува се при съединяване на глюкозата с аминокиселината глутамин. Той е съставна част на ставните връзки, хрущял, клетки и като цяло на съединителната тъкан.

С напредване на възрастта концентрацията му в тялото намалява. Поради това е необходимо да се приема допълнително. Намалената способност на организма да синтезира глюкозамин води до развитие на остеоартроза. Глюкозаминът намалява болката в ставите, проявява противовъзпалително действие, спомага за изграждането на здрава хрущялна тъкан, стимулира производството на синовиална течност в ставите, с което осигурява гладко движение.

Глюкозаминът, като част от състава на Flex Code Premium, е в най- популярната му и доказала ефективността си форма – Глюкозамин сулфат.

Какво представлява хондроитинът?

Хондроитин-сулфатът е гликозаминогликан, който е една от най-важните съставки на съединителната тъкан (сухожилията и ставите). Това вещество се извлича от говежди сухожилия. Не възпрепятства проникването на други вещества в съединителната тъкан. Това е много важно свойство, тъй като съединителната тъкан поначало е относително слабо кръвоснабдена. В резултат на действието на хондроитина заздравяването и възстановяването на заболелите и увредени сухожилия и стави се ускорява. Хондроитинът има допълнителни физиологични въздействия при атеросклероза и инфаркт, както и ускорено заздравяване на рани.

Това е най-висококачествената и доказала своята максимална ефективност форма.

Произход: Испания

Какво представлява МСМ?

MСM (метилсулфонилметан) е естествена форма на органична сяра, която се съдържа в тъканите на всички живи организми. Подобно на глюкозамина и хондроитинa, MСM осигурява на тялото „суров” градивен материал, от който то се нуждае за синтеза на сяросъдържащите се аминокиселини серин и метионин.

MСM (метилсулфонилметан) e чисто, органично, нетоксично съединение, което е широко разпространено в природата. Има болкоуспокояващо и противовъзпалително действие чрез блокиране на медиаторите на възпалението и осигурява сяра за образуването на ставен хрущял и колаген. МСМ намалява спазмите в скелетните мускули, като подобрява кръвотока в тях.

Какво представлява Хидролизиран Колаген тип II?

Колагенът е един от основните протеини, които естествено се произвеждат от човешкия организъм. Той е отговорен за множество жизненоважни функции. Участва в изграждането на опорно-двигателната система и е от особено значение за поддържане на здравословно състояние на кожата.

Колагенът в ставните хрущяли се състои главно от Колаген тип II, който изгражда около 80% от хрущялната тъкан. Той е основен структурен протеин, който подпомага поддържането на еластичността на ставните връзки. Допринася за нормалното състояние на съединителната тъкан и благоприятства здравето на костите. Колаген тип II осигурява основни хранителни вещества, важни за поддържането на хрущялите. С напредването на възрастта способността на организма да образува този тип колаген намалява, което води до ограничаване гъвкавостта на колагеновите влакна. В резултат на това се нарушава нормалната функция на опорно-двигателния апарат.

В състава на Флекс Код Премиум е включен висококачествен хидролизиран натурален Колаген тип II, добит от пилешки хрущял. Колагенът, използван във Flex Code Premium, разработен от Geelawson – Великобритания, е получен чрез специфична технология на хидролиза.

При този процес пилешкият хрущял се подлага на ниско термична обработка, след това се концентрира, стерилизира, филтрира и хидролизира. Основната цел е постигането на висококачествен и оптимално усвоим от организма колаген.

На пазара се предлагат различни добавки и козметики с колаген, като произходът им може да е рибен, пилешки, свински и телешки.

Всички изследвания доказват категорично, че най-усвоим от ставите и кожата е пилешкият, поради нискомолекулното му тегло. За дерматологични продукти за външна употреба се препоръчва рибният. Колагенът от тези два източника е с най-висока цена и с най-добро качество.

Какво представлява хиалуроновата киселина?

Предимства на хранителните добавки с хиалуронова киселина:

Хиалуроновата киселина се приема от пациенти, които имат нужда да облекчат ставните движения чрез възстановяване на естественото ставно смазване, предимно на коленните, тазобедрените стави, ставите на пръстите на ръцете и краката и прешлените на гръбначния стълб.

Хиалуроновата киселина се препоръчва за прием от мъже и жени над 30-годишна възраст с повишена двигателна активност и над 40 години, които започват да чувстват първите признаци на стареене.

Хиалуроновата киселина се препоръчва за прием от възрастни с установени ставни проблеми.

Хиалуроновата киселина се използва широко и в козметиката – овлажнява кожата отвътре навън, изглажда бръчките и действа като вътрешен кожен хидратант.


Съставки: количество за 
дневна доза /10 ml
количество за
дневна доза /20 ml
Глюкозамин сулфат 750 mg 1500 mg
МСМ (Метилсулфонил метан) 750 mg 1500 mg
Хондроитин сулфат 600 mg 1200 mg
Хидролизиран пилешки колаген тип II 100 mg 200 mg
Хиалуронова киселина 8-50 kDA 45 mg 90 mg


Помощни вещества: подсладител: стевиол гликозиди, сукралоза; консервант: калиев сорбат; киселинен регулатор: лимонена киселина; ароматизант: сок от лимон, сок от касис, аромат тути фрути, аромат мед.

Не съдържа млечни продукти, яйца, соя, глутен, дрожди и царевица.

Първоначален прием: 20 ml ( 10 ml сутрин и 10 ml вечер след хранене, разтворени в малко вода).

Възможно е наличието на утайка. Да се разклати преди употреба!

Да се използва до 2 месеца след отваряне на опаковката!

Флекс Код Премиум съдържа 50 дневни дози х 10 ml.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Да не се използва при непоносимост към някоя от съставките.

Не се препоръчва при  бременност и кърмене.

Не е подходящ за деца под 6 годишна възраст.

След отваряне да се съхранява при температура между 2 и 7 градуса  /в хладилник/.

След отваряне продуктът е годен за употреба в рамките на два месеца.

Разклатете преди употреба.

Mery 2021-09-24
Уникален
Пия го вече трети месец и разликата е очевидна. Мога да клякам без проблем, а и раменете не са сковани и движенията са с много по-голяма амплитуда. Просто е супер.
Диана 2021-04-07
Toп продукт
Страхотен продукт! Взех Premium-a преди около половин година за майка ми, но като видях ефекта, го пия и аз заради фитнеса. Дори и при големи натоварвания нямам никакви болки и проблеми. А тя забрави да се оплаква от ставите... Благодаря ви :) А този нов вкус е уникален. Бих го пила по 5, а не по 2 пъти на ден ...
МАГДАЛЕНА П. 2018-03-06
ФЛЕКС КОД ПРЕМИУМ
Доволна съм от продукта. Пия го от години,Състоянието на ставите ми се подобри значително.
Нанка А. 2017-12-01
Отлична добавка за опорно - двигателния апарат
Аристотел е казал:"Живота изисква движение." Всеки човек след 40-та си година е наложително да полага грижи за краката , за ставите си , ако иска след 60-та си , да се чувства добре.Флекс Код Премиум е отлична възможност за това.