ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Флекс Код Премиум / Flex Code Premium 500ml - за стави

Хербамедика ЕООД предлага на българския фармацевтичен пазар Флекс Код Премиум, който е най- новата и усъвършенствана формула на популярната, вече хранителна добавка за стави Флекс Код. Тази иновативна формула включва изцяло естествен, хидролизиран колаген тип II, произведен от лидер в бранша Geelawson – Великобритания. Благодарение на  обогатения си състав, Флекс Код  Премиум  има още по комплексно въздействие върху опорно-двигателния апарат.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

БЪРЗА ПОРЪЧКА

само с телефонен номер

Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 40 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611466
Тегло
0.70 кг
Тип продукт
Ликуид

Флекс Код Премиум осигурява пълноценно усвояване на хранителните вещества, необходими за поддържане еластичността и издръжливостта на ставите и сухожилията. Допълнена и отлично балансирана комбинация от активни съставки го прави най-ефективният продукт  на пазара предназначен за подпомагане здравето на опорно-двигателния апарат.

Какво представлява глюкозаминът?

Глюкозаминът е вещество, синтезиращо се естествено в организма. Образува се при съединяване на глюкозата с аминокиселината глутамин. Той е съставна част на ставните връзки, хрущял, клетки и като цяло на съединителната тъкан.

С напредване на възрастта концентрацията му в тялото намалява. Поради това е необходимо да се приема допълнително. Намалената способност на организма да синтезира глюкозамин води до развитие на остеоартроза. Глюкозаминът намалява болката в ставите, проявява противовъзпалително действие, спомага за изграждането на здрава хрущялна тъкан, стимулира производството на синовиална течност в ставите, с което осигурява гладко движение.

Глюкозаминът като част от състава на Флекс Код Премиум е в най- популярната му и доказала ефективността си форма – Глюкозамин Сулфат.

Какво представлява хондроитинът?

Хондроитин-сулфатът е гликозамингликан, който е една от най-важните съставки на съединителната тъкан (сухожилията и ставите). Това вещество се извлича от хрущял от акула или от говежди сухожилия. Не възпрепятства проникването на други вещества в съединителната тъкан. Това е много важно свойство, тъй като съединителната тъкан поначало е относително слабо кръвоснабдена. В резултат на действието на хондроитина, заздравяването и възстановяването на заболелите и увредени сухожилия и стави се ускорява. Хондроитинът има допълнителни физиологични въздействия при атеросклероза и инфаркт, както и ускорено заздравяване на рани.

За производството на Флекс Код Премиум се използва хондроитин, произведен от хрущяли на акула.

Това е най-висококачествената и доказала своята максимална ефективност форма.

Какво представлява МСМ?

MСM (метилсулфонилметан) е естествена форма на органична сяра, която се съдържа в тъканите на всички живи организми. Подобно на глюкозамина и хондроитинa, MСM осигурява на тялото „суров” градивен материал, от който то се нуждае за синтеза на сяросъдържащите се аминокиселини серин и метионин.

MСM (метилсулфонилметан) e чисто, органично, нетоксично съединение, което е широко разпространено в природата. Има болкоуспокояващо и противовъзпалително действие чрез блокиране на медиаторите на възпалението и осигурява сяра за образуването на ставен хрущял и колаген. МСМ намалява спазмите в скелетните мускули, като подобрява кръвотока в тях.

Какво представлява Хидролизиран Колаген тип II?

Колагенът е един от основните протеини, които естествено се произвеждат от човешкия организъм. Той е отговорен за множество жизненоважни функции. Участва в изграждането на опорно- двигателната система и е от особено значение за поддържане на здравословно състояние на кожата.

Колагенът в ставните хрущяли се състои главно от Колаген тип II, който изгражда около 80% от хрущялната тъкан. Той е основен структурен протеин, който подпомага поддържането на еластичността на ставните връзки. Допринася за нормалното състояние на съединителната тъкан и благоприятства здравето на костите. Колаген тип II осигурява основни хранителни вещества, важни за поддържането на хрущялите. С напредването на възрастта, способността на организма да образува този тип колаген намалява, което води до ограничаване гъвкавостта на колагеновите влакна. В резултат на това се нарушава нормалната функция на опорно-двигателния апарат.

В състава на FLEX CODE PREMIUM®  е включен висококачествен хидролизаран натурален Колаген тип II, добит от пилешки хрущял. Колагенът, използван във FLEX CODE PREMIUM®, разработен от Geelawson- Великобритания, е получен чрез специфична технология на хидролиза.

При този процес пилешкият хрущял се подлага на ниско термична обработка, след това се концентрира, стерилизира, филтрира и хидролизира. Основната цел е постигането на висококачествен и оптимално усвоим от организма колаген.

На пазара се предлагат различни добавки и козметики с колаген, като произхода им може да е рибен, пилешки, свински и телешки.

Всички изследвания доказват категорично, че най-усвоим от ставите и кожата е пилешкия, поради нискомолекулното му тегло. За дерматологични продукти за външна употреба се препоръчва рибният. Колагенът от тези два източника е с най-висока цена и с най-добро качество.

Какво представлява хиалуроновата киселина?

Предимства на хранителните добавки с хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина се приема от пациенти, които имат нужда да облекчат ставните движения чрез възстановяване на естественото ставно смазване предимно на коленните, тазобедрените стави, ставите на пръстите на ръцете и краката и прешлените на гръбначния стълб.

Хиалуроновата киселина се препоръчва за прием от мъже и жени над 30-годишна възраст с повишена двигателна активност и над 40 години, които започват да чувстват първите признаци на стареене.

Хиалуроновата киселина се препоръчва за прием от възрастни с установени ставни проблеми.

Хиалуроновата киселина се използва широко и в козметиката - овлажнява кожата отвътре навън, изглажда бръчките и действа като вътрешен кожен хидратант.

Състав в препоръчителна дневна доза:

в 10 ml

в 20 ml

Глюкозамин сулфат

750 mg

1500 mg

МСМ (Метилсулфонил метан)

750 mg

1500 mg

Хондроитин сулфат

600 mg

1200 mg

Хидролизиран колаген тип II

100 mg

200 mg

Хиалуронова киселина 8-50 kDA

45 mg

90 mg

Други съставки: подсладители – стевиолгликозиди, сукралоза, емулсия череша, емулсия лайм, киселинен регулатор - лимонена киселина, консервант - калиев  сорбат, вода.

Не съдържа млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди и царевица.

Първоначален прием: 2 х 10 ml дневно, разтворен в 250 ml вода по време на хранене.

Поддържащ прием: 10 ml дневно, разтворен в 250 ml вода по време на хранене. За оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема в продължение на 3 месеца.

След отваряне да се съхранява при температура 5-10 градуса!

Възможно е наличието на утайка. Да се разклати преди употреба!

Да се използва до 2 месеца след отваряне на опаковката!

Флекс Код Премиум съдържа 50 дневни дози х 10 ml.

Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6-годишна възраст. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

МАГДАЛЕНА П. 2018-03-06
ФЛЕКС КОД ПРЕМИУМ
Доволна съм от продукта. Пия го от години,Състоянието на ставите ми се подобри значително.
Нанка А. 2017-12-01
Отлична добавка за опорно - двигателния апарат
Аристотел е казал:"Живота изисква движение." Всеки човек след 40-та си година е наложително да полага грижи за краката , за ставите си , ако иска след 60-та си , да се чувства добре.Флекс Код Премиум е отлична възможност за това.