ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Флекс Код Терапевтичен гел за стави и мускули / Flex Code Gel - 110 ml

Флекс код гел е лесен за употреба продукт, който се нанася директно върху засегнатата зона и има моментален облекчаващ, успокояващ и охлаждащ ефект при болки в ставите, мускулите и сухожилията. 

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613323
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
течност

Флекс Код вече не е просто хранителна добавка. За да Ви предоставим оптимално ставно здраве и да отговорим на всичките му нужди разработихме Флекс Код терапевтичен гел. Този лек и лесен за употреба продукт се нанася директно върху засегнатата зона и има моментален облекчаващ, успокояващ и охлаждащ ефект. 

Флекс Код терапевтичен гел е надежден при:

  • мускулни спазми;
  • болки в ставите и сухожилията;
  • възпалени стави, разтежения и схващания;
  • спортни травми.

Използвахме мощната и ефективна формула на Флекс Код, за да разработим този терапевтичен гел. В него са вложени 5 активни съставки, които се допълват, за да Ви дадат добро средство за бързо облекчаване на болката и дискомфорта. Флекс Код терапевтичен гел съдържа метилсулфонилметан (МСМ), хондроитин и глюкозамин сулфат, ментол и камфор.


Метилсулфонилметанът (МСМ) е органична сяра, която се използва за облекчаване на всякакви ставни проблеми и неразположения. Действа като мощно болкоуспокояващо и противовъзпалително вещество. Локалното нанасяне на МСМ стимулира възстановителните процеси на сухожилията и подпомага синтеза на важни аминокиселини, като серин и метионин. Те, от своя страна, служат като антиоксиданти и основни структурни единици за синтеза на различни ставни съединителни тъкани.


Хондроитин сулфатът също участва в изграждането на съединителните тъкани на ставите. Той има способността да активира възстановителните процеси в ставите и сухожилията. Хондроитинът служи като предпазно вещество, което не позволява навлизането на вода и други молекули във възпалените зони на ставата.


Глюкозамин сулфатът участва в изграждането на синовиалната течност и има противовъзпалителни качества. При ниски нива на глюкозамин често се получават остеоартрозни и други неприятни ставни заболявания. Наличието на това вещество е ключово за гладкото ставно движение.


Ментолът е съединение, което се използва в медицината от десетилетия. Той намира различни приложения. Вдишването му подобрява дейността на дихателните пътища и стимулира имунната система. Когато се нанася локално върху ставите, има мощен аналгетичен и охлаждащ ефект. Стимулира по-бързото възстановяване и успокоява възпаленията и отоците.


Последен в списъка е камфорът – още един небезизвестен продукт на медицината. Веществото се извлича от кората на камфоровото дърво и има ненадминато болкоуспокояващо действие. Различни изследвания сочат, че прилагането му върху кожата стимулира нервните окончания, които сигнализират на цялата нервна система да се успокои. 

Флекс Код терапевтичен гел идва в лесна за използване форма. Просто нанесете малко количество върху засегнатата зона и втрийте с леки масажни движения. Да се пази от очите и лигавиците.

Редовната му употреба осигурява дълбоко проникване, подхранване, облекчаване на болката и възпалението, оказва охлаждащ ефект и има лека, гелообразна текстура.


Произход: Испания

Вода, Алкохол Денат, Диметилсулфон, Глицерин, Ментол, Натриев Карбомер, Камфор, Метилсиланол Мануронат, Феноксиетанол, Глюкозамин Сулфат, Натриев Хондроитин Сулфат, Евгенол, Етилхексилглицерин, Масло От Листа На Еугения Кариофилус, Изоевгенол, Сорбинова Киселина

Нанесете малко количество от продукта върху кожата на болезненото място и масажирайте до пълно попиване.


Само за външна употреба

Да се избягва контакт с лигавицата и очите

Да не се прилага при кърмачета и малки деца

Да се съхранява на място недостъпно за малки деца

Да се съхранява под 25 градуса

Само за външна употреба!

Нанесете малко количество от продукта върху кожата на болезненото място и масажирайте до пълно попиване.


Ина Никова 2024-05-14
Ако мажа с този гел ставите си, мога ли да употребявам и Флекс код на капсули?
Цанко Цанов 2022-06-02
Ефективен продукт
Скоро ме заболя коляното и си купих този гел.Още на втория ден почуствах облекчение.Горещо го препоръчвам при проблеми със ставите.
Цанко Цанов 2022-03-24
Ефективен продукт
Скоро ме заболя коляното и си купих този гел.Още на втория ден почуствах облекчение.Горещо го препоръчвам при проблеми със ставите.