ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ФлексЕнзим / FlexEnzyme - 60 капсули 500 mg

Във формулата са включени и амилаза и липаза, които допринасят с тяхната ензимна активност да се създаде  допълнителна каталитична енергия, особено необходима за пълното разграждане на мазнини, захар и белтъчни комплекси. За допълнителна синергия FlexEnzyme се допълва и от антиоксидантен комплекс под формата на рутин и амла - добре познати билки с уникалното си биофлавоноидно съдържание особено полезно за подмладяване и възстановяване на тъканите.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 40 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
Herbamedica
SKU
03603007
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
Растителни капсули

Премахването на потенциално токсични вещества от организма е съществена част от метаболитните процеси в организма за постигане на оптимално здравословно състояние. Различни здравословни проблеми могат да се развият, ако липсва необходимият запас от ензими или ако токсините в тялото нарушат функцията на ензимите или тяхната наличност.

Така например, имунната система може да бъде претоварена от борба с различни  бактерии, гъбички, токсини и дори частици храна, които не се разграждат напълно в стомашно-чревния тракт.

В много случаи организмът разпознава протеините като чужди тела и реагира на тях с имунен отговор. Разпознавайки ги като антигени, имунната система им отвръща, като произвежда антитела, за да започнете процеса на тяхното разграждане и отстраняване. След като се свържат един с друг, тези антигени и антитела образуват циркулиращи имунни комплекси (ЦИК). Тогава макрофагите на имунната система (клетки, специално проектирани да унищожават ЦИК) от своя страна индуцират атака за унищожаването на ЦИК. В случаите, когато възпалителният процес е по-продължителен или когато ЦИК преобладават в рамките на тъканите и органите, тялото може да няма достатъчно потенциал от ензими, за да започне следващия процес на обновяване и възстановяване. Освен това изследвания са доказали, че липсата на достатъчно протеолитични ензими може да доведе до неадекватно голямо натрупване на ЦИК  в организма.

За разрешаването  на този проблем FlexEnzyme предлага комбинация от достатъчно налични  различни протеази ензими, за да се улесни работата на имунните защитни сили на организма и разбиването на свободно циркулиращите (ЦИК) комплекси, които могат да поддържат тялото в състояние на постоянно възпаление.

FlexEnzyme съдържа също и папаин и бромелаин, два ензима известни с техните мощни системни свойства. Стомашно-устойчивата серапептаза допълва този мощен микс от протеолитични ензими с научно доказано фибринолитично въздействие.

ФлексЕнзим - системна ензимна терапия за мъже и жени

Близо 40 години, серапептазите са били в центъра на системната терапия с ензими. Системни ензими като серапептаза са били използвани за оптимално функциониране на  метаболизма, клетките, тъканите и органите. До първоначално създадената формула на FlexEnzyme за техните цялостни нужди от ензимна терапия са прибягвали  компании,здравни работници и обикновени потребители.

Всъщност възпалението може да засегне всички – и мъже, и жени. Освен това, заедно с почти всички други тъкани и органи, възпалението може да окаже особено влияние и върху репродуктивните такива /тъкани и органи/. Например, много жени изпитват болезнено подуване на гърдите, както и маточни фиброми.

При мъжете здравето на простатата е основна грижа. Въпреки че, възпаление във всеки отделен случай може да се прояви по различен начин и при мъжете, и при жените, възпалението има един общ източник: фибрин.

Фибринът е един от основните протеини, който се произвежда по време на възпаление. Фибринът е протеин, който се получава при съсирването на кръвта и организмът го използва за предотвратяване загубата на кръв и за спиране разпространението на  инфекцията след нараняване. Произвеждането на фибрин  е първата стъпка, която тялото предприема, за да противодейства  на възникналото възпалението и в последствие да се възстанови. Но когато възпалението е по-продължително, фибрин, заедно с други протеини като колаген могат да започнат да трансформират тъканта в много издръжлива фиброзна матрица. Обособени и понякога отделени от здравата тъкан, тези фиброзни матрици са носители на  биологични маркери за възпаление.

Изследване на системните протеолитични ензими през годините показва, че образуваните фиброми при жените и подутите простатни жлези при мъже са признаци, че тялото не е било в състояние да се справи/да премине успешно през възникнал възпалителен процес. Образуваната в следствие на това фиброзна тъкан обикновено натрупва токсините, които не са адекватно отстранени от тялото.

Ензимите са катализатори на енергия, които изтласкват основните химични реакции в тялото в правилната посока. В стремежа си за вътрешния баланс, тялото винаги се обръща за помощ към ензимите. FlexEnzyme помага на организма да се справи безпроблемно с възпалената тъкан.

Превъзходното протеолитично действие на FlexEnzyme помага на организма да премахне по-дългите протеинови молекули възникнали в увредените клетки и тъкани, както и на самия възпалителен отговор. Освен помощта да разбие тези съединения, FlexEnzyme помага и да се отстранят препятствията за поддържане на здрави клетки и изграждане на здрави тъкани.

ФлексЕнзим спомага и за продължаване на процесите по подмладяване и възстановяване. FlexEnzyme е първата системна ензимна формула с неживотински произход предлагана на пазара днес. А защо не и част от вашата системна ензимна терапия?

Ензимна активност в патентована формула на FlexEnzyme

Стомашно-устойчива серапептазаИзползван от копринените буби за разграждане на копринения им пашкул; изучаван обширно през последните 50 години; ензим с отлично фибринолитично (протеин разграждащо) и противовъзпалително действие;
ПротеазаХидролизира (разгражда) протеини като казеин, желатин, соя, риба и други растителни и животински протеини до по-малки вериги полипептиди (малки протеини) и аминокиселини за по-лесно усвояване от организма;
БромелаинСъбирателно име на протеолитичните ензими, намерени в плода на ананаса (Ananas comosus); известен със своите противовъзпалителни и храносмилателни свойства. Добър заместител на животинските ензими като пепсин и трипсин;
ПапаинПолучени от плодовете на дървото папая, папаин; използван от векове като ефективно средство, подпомагащо храносмилането;
АмилазаРазгражда въглехидрати, по-специално нишесте, в по-малки декстрин и захари; произвежда се в естествен вид от хората, микроорганизмите и растенията;
ЛипазаРазгражда мазнините в незаменими мастни киселини, необходими за здрави тъкани и клетки;
АлмаИндийско грозде (Emblica Officinalis), естествен ефикасен антиоксидант, както и един от най-богатите източници на усвояем витамин С;
РутинБиофлавоноид, заздравява и тонизира вените и артериите, антиоксидант, действащ срещу свободните радикали и срещу възпалението.

Съдържание в препоръчаните дози:

1 капс.

6 капс.

9 капс.

Протеазен/ПРОТЕАЗА

87 mg

522 mg

783 mg

Пептиензим SP® EN

(стомашно-устойчива Серапептаза)

72.5 mg

435 mg

652.50 mg

Папаин

61 mg

366 mg

549 mg

Бромелаин

60 mg

360 mg

540 mg

Амилаза

53.5 mg

321 mg

481.50 mg

Липаза

52 mg

312 mg

468 mg

Рутин

46.5 mg

279 mg

418.5 mg

Амла

42.5 mg

255 mg

382.5 mg

Малтодекстрин

12.5 mg

75 mg

112.50 mg

Други съставки: микрокристална целулоза – Е 460

Нето тегло опаковка: 37.02 г

2 капсули три пъти на ден. В тридневен срок, ако не се постигне желания ефект, приемайте по 3 капсули три пъти на ден.

Приемайте капсулите от 30 до 60 мин преди или 2 часа след хранене с 250 мл вода

Продуктът е хранителна добавка. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

НАПИШИ
Няма отзиви