Уважаеми клиенти, поради извънредната ситуация имаме забавяне на поръчките. Молим да бъдем извинени и благодарим за разбирането.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ФорсЛийн / Forslean - 30/90 капсули

Хранителната добавка ForsLean е произведена от 10% Форсколин - патентован, стандартизиран екстракт от растението Колеус Форсколии.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

БЪРЗА ПОРЪЧКА

само с телефонен номер

Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 40 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611008
Тегло
0.10 кг
Тип продукт
Твърди желатинови капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯДКИ
БЕЗ ЯЙЦА

Форсколинът задейства химични процеси в тялото, които спомагат за изгарянето на енергия и мастни клетки в организма. ФорсЛийн засилва дейността на щитовидната жлеза, което от своя страна засилва метаболизма и забързва процеса на изгарянето на мазнините.

Форсколинът е мощен активатор на ензима аденилат циклаза.  Аденилат циклазата участва в производството на аденозин монофосфат, важен биохимичен агент за основните метаболитни процеси в организма. Той предизвиква верижна реакция от биохимични процеси, ускоряващи термогенезата, като по този начин осигурява енергия, изгаряйки мастните натрупвания.

Има множество проучвания, които доказват ефективността на ФорсЛийн. Доказано увеличава съотношението между чистата телесна маса и натрупаните мазнини, така губите килограми и възвръщате здравословния баланс на вашето тяло.

Ефективността на ForsLean по отношение на топене на мазнини е сравнима с тази на ефедрин, но за разлика от него не причинява познатите странични ефекти.

ForsLean® е регистрирана търговска марка на Sabinsa Corporation и е единственият Coleus forskohlii препарат защитен с патенти US Patent # 5,804,596 и European Patent EPO977564 за редукция на теглото. През 2001 година хранителните добавки ФорсЛийн получават награда за най-добър нов световен продукт.

ФорсЛийн за поддържане на чиста телесна маса

Биохимичния механизъм за поддържане и повишаване на чистата телесна маса е свързан с наличието на цикличен Аденозин монофосфат (АМФ).

АМФ се създава в клетките на организма по време на нормални метаболитни (обменни) процеси.  Той е междинно съединение, образувано в процеса на извличане на енергия от храната. Краен етап на този многостъпков процес е съединението аденозин трифосфат (АТФ) – удобна форма на складиране и използване на енергия от организма.

Чрез подпомагането на хормоналните процеси, цикличният АМФ може да регулира термогенния отзвук на тялото към храната, увеличава основните метаболитни нива на тялото и увеличава използването на телесните мазнини (тъй като, за да се задейства термогенезата използва мастните киселини от мастната тъкан и/или от храната).

Какво е чиста телесна маса?

Чистата телесна маса се състои от мускулите, жизнените органи, костите, костния мозък, съединителната тъкан и водата в тялото.

Съотношението между чистата телесна маса и мазнините в тялото определя не само естетичния вид на тялото, но също е и показателен за доброто здравословно състояние, здравния статус и податливостта към болести и риска от преждевременна смърт.

Индексът на телесна маса (ИТМ) е надежден индикатор за здравословното състояние на организма.

Може да изчислите своя ИТМ с помощта на следната формула

 

тегло (в кг.)

ИТМ:-------------------------

(Височина в м.) 2

Нормата за ИТМ е между 18 и 25 kg/m2.

Стойности над 25 индикира за наднормено тегло.

Стойности над 30 се отнасят към категория затлъстяване.

Механизъм на действие на ForsLean®

ФорсЛийн променя съотношението между чистата мускулна маса и мастните натрупвания в организма.  Това подобрява общото здравословно състояние. Механизмът на работа на ФорсЛийн е много ясен. Форсколинът, активната съставка на ФорсЛийн, е мощен активатор на ензима аденилат циклаза.

Форсколина и разрушаването на телесните мазнини 

 

Форсколин

|   стимулира 

|

V

Ензима аденилат зиклаза

|   увеличава 

|

V

Нива на цикличен АМФ

|   активира 

|

V

Протеин киназа

|   фосфорилиране 

|

V                                                                                              

Активна форма на хормон-чувствителна липаза  ----- стимулира ---->   освобождаване на мастна киселина от мастните тъкани в тялото

Както споменахме, форсколинът е известен като съединение с многостранно биологично действие поради способността си да стимулира аденилат циклазата и циклични AMФ нива.

Фитохимия на Форсколин 

forskohlin ( 7ß-acetoxy-8,13-epoxy-1a,6bß,9a-trihydroxylabd- 14-en11-one) Дитерпеноидно химично съединение, което директно активира аденилат зиклазата.

Също други четири по-малки дитерпеноиди се съдържат в корените на Колеус Форсколии-деацитилфорсколин, 9- деоксифорсколин, 1,9 – деоксифорсколин, 1,9- дидеокси-7- деацитилфорсколин;

За оптимални резултати при редукция на тегло се препоръчва комбинация с Liquid Off.

ForsLean е част от програмата Weight Management, създадена от Detox Center. Продуктовата серия „Weight Management” е насочена към проблема за регулиране на телесното тегло. Тя включва хранителни добавки и процедури, чрез които се подхожда комплексно към този сериозен здравословен и козметичен проблем.

U.S. Patent 5,804,596

European Patent EPO977564

Изследвания:

2-3 пъти дневно по 1 капсула половин час след храна

Антоанета Я. 2018-02-14
Доволна съм от продукта!
Доволна съм от продукта!