ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Гинко Херб

Листата на Гинко билоба подобряват централното и периферно кръвооросяване, намаляват съдовите спазми, причинени от нарушен кръвооток, редуцира неприятните симптоми като виене на свят, главоболие, студени крайници, нарушена памет.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

БЪРЗА ПОРЪЧКА

само с телефонен номер

Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 40 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
Herbamedica
SKU
3800201610223
Тегло
0.10 кг
Тип продукт
Таблета

Какво е гинко билоба и как действа

Гинко Билоба е билка, използвана за лечение на височинна болест (превенция), церебрална васкуларна недостатъчност, когнитивни разстройства, деменция, замайване/вертиго, все по-разпространената макулна дегенерация/глаукома, загуба на памет, предменструален синдром, сексуална дисфункция.

Документирано е увеличение на мозъчния кръвоток (по-голям ефект при пациенти на 50 и повече години) при прием на гинко билоба. Документирано е също и увеличение на периферния кръвен поток при лица с диабет, интермитентна клаудикация и загуба на слуха при прием на гинко билоба.

Според различните състояния дозировката може да бъде различна. При височинна болест и превенция се препоръчва екстракт от листа: 80 мг перорално два пъти дневно. За подобряване на когнитивните функции - 120-600 мг/ден, при деменция - 120-240 мг приети перорално в разделени дози два до три пъти дневно.

Гинко билоба пpитeжaвa cилнo изpaзeн aнтиoĸcидaнтeн eфeĸт.

Описание и предназначение на Гинко Херб

Гинĸo Xepб oĸaзвa блaгoпpиятнo влияниe въpxy cъpдeчнo-cъдoвaтa cиcтeмa и фyнĸциятa нa cъpцeтo. Изĸлючитeлнo пoлeзнa xpaнитeлнa дoбaвĸa пpи cлyчaи нa нapyшeн oтoĸ нa ĸpaйницитe, глaвoбoлиe и нapyшeнa пaмeт.
Haличeн в aптeчнaтa мpeжa.

Противопоказания за прием на Гинко Херб

Гинко билоба може да взаимодейства с лекарства за разреждане на кръвта като кумадин (варфарин) и аспирин. Може да взаимодейства с лекарства за високо кръвно налягане и диабет, затова се консултирайте с вашия лекар, преди да приемете гинко билоба.

Екстрактите от листа на гинко билоба се смятат за безопасни и без странични ефекти. Семената могат да бъдат токсични при поглъщане при високи дози.

Условия за доставка

В срок от 3 работни дни поръчката ви се изпраща след потвърждаване по телефона. Продуктите се доставят подходящо опаковани съобразно вида и транспорта за доставка.

Възможните методи за заплащане са на място при доставка от куриер, по банков път или с кредитна/дебитна карта. За поръчки от чужбина се заплаща предварително по банков път.

Цената на доставката в рамките на България е 5 лв., а ако поръчката ви е на стойност над 40 лв., доставката е безплатна.

Вижте пълните условия за доставка, както и информационната страница "Как да поръчам".

Благодарим ви, че избрахте Herbamedicabg!

От 2 до 4 таблетки дневно, половин час след храна.
Няма отзиви