ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Глицин / Glycine - 120 табл.

Глицинът играе ключова роля за поддържането на оптимално здраве на нервната система, участвайки в протичането на множество процеси.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
301
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
таблетки

Глицинът е аминокиселина, срещаща се най-често в храните с високо съдържание на протеини като: яйца, месни и млечни продукти и растения от семейство „бобови“. Той играе ключова роля за поддържането на оптимално здраве на нервната система, тъй като участва в протичането на множество процеси. Оказва незаменима подкрепа на мозъка, като подобрява когнитивните умения и комуникацията между клетките. Също така благоприятства усвояването на нова информация и подобрява паметта. Помага за по-лесно заспиване и постигане напълноценен сън, след който да се чувстваме бодри и отпочинали. Освен всичко останало, глицинът се използва и за редуциране нивата на стрес и неутрализиране на неблагоприятните симптоми при някои заболявания на нервната система.

Състав: D-глюкозаминсулфат, сух екстракт от бяла върба (Salix alba), микрокристалин целулоза, хондроитин сулфат, калциев хидроген фосфат дихидрат, Vit B15 диметилглицин, глицерил дибехенат, рапично масло, силициев диоксид, нишестен ориз, стеаринова киселина, HPC.

Съставки в препоръчителен дневен прием от:

4 табл.

D-глюкозамин сулфат


1580 mg


Бяла върба

12800 mg


Хондроитин сулфат


800 mg


Vit B15 (диметилглицин)


375 mg
Два пъти по 2 таблетки дневно или според указанията на вашия лекуващ лекар.

Не превишавайте препоръчаната доза!


Не превишавайте препоръчаната доза!

Няма отзиви