ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Глицин / Glycine - 120 таблетки

Глицинът играе ключова роля за поддържането на оптимално здраве на нервната система, участвайки в протичането на множество процеси.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
301
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
таблетки

Глицинът е аминокиселина, срещаща се най-често в храните с високо съдържание на протеини като: яйца, месни и млечни продукти и растения от семейство „бобови“. Той играе ключова роля за поддържането на оптимално здраве на нервната система, тъй като участва в протичането на множество процеси. Оказва незаменима подкрепа на мозъка, като подобрява когнитивните умения и комуникацията между клетките. Също така благоприятства усвояването на нова информация и подобрява паметта. Помага за по-лесно заспиване и постигане напълноценен сън, след който да се чувстваме бодри и отпочинали. Освен всичко останало, глицинът се използва и за редуциране нивата на стрес и неутрализиране на неблагоприятните симптоми при някои заболявания на нервната система.

Съставки в препоръчителен дневен прием от:

4 табл.

D-глюкозамин сулфат

1580 mg

Бяла върба

12800 mg

Хондроитин сулфат

800 mg

Vit B15 (диметилглицин)

375 mg


Състав: D-глюкозаминсулфат, сух екстракт от бяла върба (Salix alba), микрокристалин целулоза, хондроитин сулфат, калциев хидроген фосфат дихидрат, Vit B15 диметилглицин, глицерил дибехенат, рапично масло, силициев диоксид, нишестен ориз, стеаринова киселина, HPC.

Два пъти по 2 таблетки дневно или според указанията на вашия лекуващ лекар.

Не превишавайте препоръчаната доза!


Не превишавайте препоръчаната доза!

Няма отзиви