ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ГонУрик / GonUric - 30 веге капсули

GonUric е специализирана хранителна добавка, която успешно регулира нивата на пикочна киселина в кръвта, като подпомага метаболизирането на уратите в кръвната плазма. 

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613477
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
Веге капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА
ВЕГАН

Какво трябва да знаете за пикочната киселина 

Пикочната киселина е естествено съединение, което се отделя в кръвта при метаболизирането на пурините. Когато нивата ѝ са нормални, организмът е в добро здраве и метаболитните процеси остават незасегнати. Ако обаче в кръвта започнат да се събират високи количества пикочна киселина, това създава предпоставка за редица заболявания. 

Най-често срещаният проблем, свързан с високите нива на пикочна киселина е подаграта. Това е възпалително ставно заболяване, което се свързва с болка, отоци и подуване. Пикочни кристали могат да се натрупат също по меките тъкани, като кръвоносните съдове, както и в някои органи. Високите нива на пикочна киселина могат да доведат до камъни в бъбреците или бъбречна недостатъчност.

Кой е застрашен от завишени нива на пикочна киселина 

При по-голямата част от хората пикочната киселина остава в норма. Проблеми срещат обикновено хора с нарушена функция на черния дроб или чернодробна недостатъчност, както и онези, които имат диагностицирани псориазис, токсикоза по време на бременност или чернодробна недостатъчност и някои хематологични заболявания. 

Как се установяват високи нива на пикочна киселина 

За да се установи количеството пикочна киселина, което се съдържа в плазмата, се извършва кръвен тест. Веществото се среща основно под формата на урати в кръвта. При установени високи нива целта е да се метаболизират въпросните урати, за да се намали рискът от наслагване на пикочни кристали в ставите и тъканите. 

Ако имате високи нива на пикочна киселина в кръвта, не отлагайте грижа за тялото си. Заложете на GonUric. Това, което прави тази хранителна добавка уникална, е нейният състав. Продуктът съдържа 100% стандартизиран екстракт от Индийски бадем /Terminalia bellerica/.

Terminalia bellerica е широколистно дърво, типично за Южна Азия, което се използва в Аюрведа от хилядолетия. Древните индийци са смятали, че растението има мощни антиоксидантни свойства. Днес това е потвърдено от съвременната наука. Рандомизирано, двойно сляпо, контролирано проучване показва, че само 500 mg екстракт от индийски бадем на ден могат да регулират нивата на пикочна киселина в кръвта. 


Редовният прием на GonUric ще върне нивата на пикочна киселина в норма и ще се погрижи за състоянието на бъбреците, кръвоносните съдове и ставите Ви.


Произход: САЩСъставки в препоръчителен дневен прием от:

1 капс.

2 капс.

GonUric

Ayuric® - стандартизиран екстракт от Индийски бадем /Terminalia bellerica/

500 mg


1000 mg

Помощни вещества: няма

Алергени: без глутен,  без соя, без мляко, без яйца, без продукти от животински и рибен произход, веган.

Препоръчителна доза за дневен прием: по 1-2 капсули на ден, 30 мин. след хранене.

Дневни дози: 30/15


Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за малки деца. 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

В.с. 2022-11-29
Има ли го по аптеките?
Има ли го по аптеките?
Хербамедика
Да, продуктът е наличен в аптечната мрежа.
Златка Кокинова 2021-11-30
Уникален продукт
Продуктът ви е уникален! За 10 дена свали показателите ми на пикочна киселина в норми! Не се наложи да пия химия! Много съм ви благодарна! Препоръпвам го горещо на всички, които имат подобен проблем! Адмирации!
Теодора Мухикиян 2021-02-19
Препоръчвам
С Гон Урик спрях с "доживотни хапчета" и диети. Наистина си заслужава, защото върна нивата на пикочната киселина в норма.