ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

H2 TAB молекулярен водород / H2 TAB molecular hydrogen - 30 табл.

H2 TAB молекулярен водород има антиоксидантен ефект, унищожава вредните свободни радикали и притежава анти-ейдж действие.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613439
Тегло
0.25 кг
Тип продукт
таблетки

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА

Какво е H2 TAB MOLECULAR HYDROGEN

H2 TAB MOLECULAR HYDROGEN е иновативен продукт, който съдържа молекулярен водород с антиоксидантен ефект и анти-ейдж действие. H2 TAB Молекулярен водород има уникалното свойство на селективен антиоксидант – той умело балансира естествените оксидативни и редокс процеси, унищожавайки само доказано вредни свободни радикали. 

Състав на H2 TAB MOLECULAR HYDROGEN

Специално разработената формула H2 TAB доставя 80 мг. елементен магнезий в таблетка, който е високо усвоим и изключително важен за енергийните процеси.

Mg++ е важен йон, който се изисква от човешкото тяло в сравнително големи количества. Той е от съществено значение за стабилността и нормалната функция на клетъчните мембрани на възбудимите тъкани. При недостиг или други аномалии, свързани с магнезия,  може да възникнат негативни ефекти върху нервно-мускулната трансмисия и сърдечната проводимост. Също така нормалното съдържание на Mg в тялото е необходимо за поддържане на електролитния баланс, особено за Ca++ и K+.

Препоръчителната дневна доза магнезий е 4,5 мг./ кг. телесно тегло, което е обща дневна доза от 350-400 мг. за възрастни мъже и 280-300 мг. за възрастни жени. По време на бременност това количество е 300 мг., а по време на кърмене трябва да достигне 355 мг.

Не бива да се превишава границата от 490 мг. елементен магнезий дневно, защото това предизвиква слабителен ефект!

С Н2 TAB можете да направите своя собствена вода, богата на водород. Просто поставете Н2 TAB в чаша вода и изчакайте, докато той се разтвори напълно в милиони Н2 мехурчета. Тогава изпийте течността веднага за максимален ефект. 

Роля на молекулярния водород 

Малка, но мощна молекула

Същият елемент, който участва в дейността на нашето Слънце, е уникално полезен за множество процеси в човешкото тяло. Изследванията показват, че ползите за здравето от молекулярния водород могат да включват мощна антиоксидантна активност, и по-точно образуването на естествени, вътреклетъчни антиоксиданти. 

Изследванията върху животни предполагат, че това е също изключително ефективно противовъзпалително вещество, което тялото използва за борба с потенциално увреждащите свободни радикали като азотен оксид, супероксид дисмутаза и пероксидаза. Понастоящем е ясно, че молекулярният водород функционира като мощен антиоксидант и, твърде вероятно, като сигнална молекула.

Злокачествените свободни радикали предизвикват окисляване на клетките и стареенето им. Окисляването може да причини стареене на човешкото тяло, а молекулярният водород е добър антиоксидант, който се противопоставя на тези процеси. Молекулярният водород може селективно да елиминира злокачествените радикали, за да се възстанови балансът в тялото и да се предотврати увреждането му.

Произход: САЩ

Съставки в препоръчителен дневен прием от:

1 капс.

2 капс.

  Eлементен магнезий (Mg)

80 mg


160 mg

Помощни вещества: декстроза; киселинен регулатор: ябълчена киселина, винена киселина; емулгатор: натриев стеароилфумарат

Препоръчителна доза за дневен прием: 1-2 таблетки дневно, разтворени във 150-200 ml вода, 20 минути преди хранене. След пълното разтваряне на таблетката, изпийте  наведнъж цялата вода! 

Дневни дози: 30/15


Не поглъщайте таблетките цели. 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.


Няма отзиви