ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Heliguard - 90 капсули

Heliguard е специализирана хранителна добавка, разработена като помощно средство в борбата с Helicobacter pylori.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
RN157
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
Капсули

Heliguard е специализирана хранителна добавка, разработена като помощно средство в борбата с Helicobacter pylori. Приемът на продукта позволява по-бързото и ефективно възстановяване на лигавицата на червата и стомаха.  Heliguard съдържа 3 растителни екстракта в комбинация с N-ацетил цистеин, които придават на добавката мощни детоксикиращи, регенениращи и антиоксидантни качества.

Helicobacter pylori е изключително упорита за третиране бактерия, която инфектира стомаха и червата. Установено е, че цели 2/3 от населението на земята има тази бактерия в стомашния си тракт. При повечето хора тя не създава проблеми, но за определен процент от нас наличието й води до язва, гастрит и всички свързани с нея симптоми – болка, парене в стомаха, газове, подуване, гадене, повръщане, анемичен синдром и рязка загуба на тегло. Лечението на Helicobacter pylori може да е много времеемко и да изисква голямо търпение от страна на пациента.

N-ацетил цистеинът, който е основната активна съставка на Heliguard, е мощно детоксикиращо вещество, което се използва като самостоятелна хранителна добавка и често се влага в медикаменти за лечение на инфекциозни заболявания. Той е ацелирана форма на L-цистеина, който е прекурсор за образуването на най-силният вътреклетъчен антиоксидант, аминокиселина глутатион. Освен като мощно детоксикиращо и имуностимулиращо средство,  N-ацетил цистеинът се използва и за регулиране дейността на нервната система и подобряване на физическата сила и активността на сърцето. Допълнителното му действие е насочено към елиминиране на слузта и токсичните киселинни натрупвания по лигавиците, както на храносмилателната, така и на дихателната система.

В Heliguard са добавени силни растителни екстракти от зелен чай, женско биле и куркума. Всички те се славят с антиоксдативните си и противовъзпалителни качества. Продуктът има цялостно подпомагащо действие върху имунната система, като предотвратява инфекциозните процеси и позволява на лигавицата на червата и стомаха да се възстановят по-бързо и лесно.

N-ацетилцистеин, зелен чай, деглициризиран ликорис, екстракт от куркума, пълнител: оризово брашно, капсула: микрокристална целулоза


Препоръчителен прием: 3х1 капс дневно 30 мин преди храна или по предписание на лекар. Да не се превишава препоръчителната доза.

Няма отзиви