ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Хербамедика на фестивала Свободата да бъдеш

За поредна година софиянци ще могат да посетят фестивал Свободата да бъдеш – събитие, което цели да създаде пространство за всички, които искат да научат повече за личностното развитие и здравословния начин на живот. Свободата да бъдеш се е установил като един от любимите фестивали на всички търсачи по пътя към себе си. Поради големия интерес от 2015 година събитието се провежда два пъти годишно. Тази година есенното издание ще предложи на посетителите си 33 лекции, работилници и практики.

Като част от фестивала всяка година се подбират и селекция от изложители, които предлагат продукти за пълноценен и здравословен начин на живот. За пореден път Хербамедика има удоволствието да се включи в секцията „Изложители“ и да ви предложи богатото си разнообразие от висококачествени хранителни добавки.

По време на събитието ще можете да се запознаете с дейността Хербамедика. Фирмата съществува от 1994 и се е утвърдила като един от лидерите в призводството на хранителни добавки в България. Нашият девиз „Грижа за здравето чрез натурални средства“ ни мотивира да подбираме само най-чистите високакачествени растителни суровини и да използваме методи на извличане, които запазват всичките им ценни качества.

Към днешна дата продуктовата ни гама включва над 100 хранителни добавки на растителна основа. Предлагаме проудкти с грижа за всички системи и органи на човешкото тяло. Хранителните ни добавки са разпределени по възрастови групи, така че да предоставят грижа за цялото семейство. Разработихме за вас и селекция от продукти, които таргетират специфични заболявания или служат за превенция срещу тях.

25-годишният ни опит ни дава увереността, че можем да предложим точната хранителна добавка за всяка ситуация и за всеки индивидуален случай. Нашите продукти са създадени с грижа за вас и за вашето оптимално здраве.

Хербамедика е сертифицирана по ISO 22000:2006 – международна система за управление на безопасността на хранителни продукти, което гарантира безопасността на всеки един продукт. Що се отнася до качеството: то е доказано във времето, а ежедневните отзиви от нашите клиенти ни доказват, че вървим в правилната посока.

Искате да разгледате богатата продуктова гама на Хербамедика? Заповядайте на фестивал Свободата да бъдеш, Интер Експо център, конгресен център , етаж 1, щанд № 26.

Кога: 16.11.2019

Цена: ВХОД СВОБОДЕН

Къде: Интер Експо Център

Очакваме ви!

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ