ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Хистамин Пробиотик Бленд 300 млрд / CFU / Histamine Probiotics Blend 300 mlrd / CFU

Histamine Probiotics Blend представлява уникален пробиотичен микс, насочен към подобряване на здравето на червата, поддържане баланса на чревната флора, подпомагане на здравето на кожата, лигавиците и регулиране на процеса на образуване на хистамин в храносмилателната система.


ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613880
Тегло
12.78 кг
Тип продукт
капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ THC
БЕЗ АЛЕРГЕНИ
БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯДКИ
ВЕГАН
Този пробиотичен микс е специално създаден с цел да регулира храносмилателната система, особено в случаи на повишено производство на хистамин. Histamine Probiotics Blend благоприятства дейността на ензима DAO (диаминоксидаза) като метаболизира излишния хистамин в тялото. По този начин, хранителната добавка облекчава симптомите на хистаминова непоносимост.
Приемът на пробиотичния микс се препоръчва за хора с повишени нива на хистамин в тялото и тези, които страдат от характерните кожни и стомашно-чревни симптоми на хистаминова непоносимост. Histamine Probiotics Blend може да помогне в поддържането на баланса на хистаминовите нива и облекчава неприятните симптоми.


Кои са активните съставки в Histamine Probiotics Blend?


Histamine Probiotics Blend включва селекция от специално подбрани пробиотични микроорганизми, всеки от които изпълнява важни функции в храносмилателната система.

1. Lactobacillus rhamnosus: Този пробиотичен щам подобрява храносмилателните процеси и регулира имунната система. Той съдейства за укрепване на защитната бариера на червата и намаляване на възпалителния отговор в храносмилателния тракт.
2. Bifidobacterium lactis: Този пробиотичен щам играе важна роля в поддържането на здравето на храносмилателната система. Укрепва имунитета и помага за регулирането на храносмилането, особено при запек.
3. Bifidobacterium bifidum: Подпомага функциите на храносмилането и подобрява здравето на кожата. Този пробиотичен щам укрепва имунната система и спомага за балансирането на чревната флора.
4. Bifidobacterium longum: Този пробиотик съдейства за укрепване на имунната система, осигурявайки подкрепа за храносмилането и регулирането на храносмилателната система.
5. Lactobacillus reuteri: Този щам намалява възпалителните процеси в червата, подобрява храносмилането и допринася за общото балансиране на храносмилателната система
      6. Bifidobacterium infantis: Този пробиотик е насочен към подкрепа на имунната система, подобряване на храносмилането и поддържане на баланса в червата.
      7. Lactobacillus casei: Помага за регулирането на храносмилането и намалява възпаленията в храносмилателния тракт.


Здравословни ползи от приема на Histamine Probiotics Blend


Histamine Probiotics Blend предоставя редица здравословни ползи за организма:

  • Подпомага здравето на червата: Пробиотичните микроорганизми в този продукт помагат за подобряване на функциите на червата, като укрепват бариерната им функция и улесняват храносмилането.

  • Регулира хистаминовите нива: Histamine Probiotics Blend играе важна роля в регулирането на нивата на хистамин в организма, което може да помогне при симптомите на хистаминова непоносимост.

  • Поддържа баланса на чревната флора: Този продукт подобрява баланса и разнообразието на полезните бактерии в червата.

  • Подобрява функциите на имунната система: Histamine Probiotics Blend предоставя подкрепа за здравето на имунната система. Продуктът укрепва защитните сили на тялото срещу патогени и помага за регулирането на нормалните имунни реакции.

  • Подпомага храносмилането и усвояването на храната: Хранителната добавка помага за по-ефективното храносмилане и усвояване на хранителните вещества, което е от съществено значение за общото здравословно състояние.

  • Намалява възпаленията в червата: Histamine Probiotics Blend може да помогне при редуциране на възпалителни процеси в храносмилателната система.

Произход: извън ЕССъставки в препоръчителен дневен прием от: 1 капсула 2 капсули

HelpGut® Histamine probiotics blend 300 млр. живи клетки
CFU/ 1 гр.


/ Lactobacillus rhamnosus CCFM1119,
Bifidobacterium lactis BL03, Bifidobacterium bifidum CCFM1167, Bifidobacterium longum CCFM1029, Lactobacillus reuteri CCFM1040, Bifidobacterium infantis CCFM689, Lactobacillus casei CCFM1059/


330 мг / 100 млр. CFU


660 мг / 200 млр. CFU


Помощни вещества: магнезиеви соли на мастните киселини

Алергени: не съдържа: глутен, риба, яйца, млечни продукти и соя

Препоръчителна доза за дневен прием: 1-2 капс дневно на празен стомах

Дневни дози: 30 / 15


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Не се препоръчва за деца и бременни.

При деца под 6 години и бременни след консултация с лекар.


Няма отзиви