ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Хлорела / Chlorella - 120 капсули 420mg

Хлорела са сферични едноклетъчни зелени водорасли. Съдържа зелени фотосинтезиращи пигменти хлорофил - А и Б. Хлорела е богат източник на витамини и минерали, включително на витамини - В6, В12, бета-каротин, витамини Е и К, желязо, цинк, фосфор, калий, сяра, мед, калций, йод, магнезий и кобалт.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611237
Тегло
0.35 кг
Тип продукт
Растителни капсули

Едноклетъчните водорасли Хлорела са със силен детоксикационен потенциал, богат и разнообразен състав и не на последно място понижават холестерола и риска от сърдечно-съдови нарушения.

Chlorella се славят като най-големият източник на хлорофил в подводното царство. Chlorella съдържа завидни количества витамин В1, В6, витамин А, цинк и други ценни микроелементи.

Хлорела е много подходяща хранителна добавка за режим на детоксикация, тъй като тя се справя отлично с отстраняване на тежи метали и елементи. Нейната положителна роля за имунната система е отличителна, а освен всичко това Хлорела успяват да понижат и лошия холестерол.


Произход: извън ЕС.

Съдържание в препоръчителна доза за прием - 2 капсули:

Хлорела - 840 mg

Капсула: растителна;

Други съставки: няма

Нето тегло опаковка: 62.40 гр

Препоръчителна доза за дневен прием: 2 капсули дневно

Да не се приема при употреба на антикоагуланти. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Ирен Бакалова 2022-07-24
Препоръчвам!!!
Препоръчаха ми Хлорела за очистване на организама от токсини и повишаване на имунитета. Дори не бях забелязала, че е и за намаляване на холесерола, докато не пуснах кръвни изследвания. Високия ми холестерол беше в норма! Препоръчвам горещо! Много съм доволна! Чувствам се прекрасно от нея!
Станислава 2021-07-10
Хлорела
Здравейте! Работещ продукт за детоксикация! Препоръчвам!