ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Хранителни добавки за мощно либидо, отслабване или стави - промо продукти

Множество задачи на работното място, у дома и малко свободно време. Така можем да опишем съвременното ежедневие, в което трудно успяваме да отделим достатъчно внимание за приготвяне на качествена храна. В различни аспекти на здравето, вие се нуждаете от множество витамини и минерали, които да ви помогнат да поддържате оптимален баланс. И за да постигнете това понякога ви трябва малко допълнителна помощ от качествени хранителни добавки. Затова ви представяме една селекция от специални промо продукти според различните цели, които може да имате – да свалите малко натрупани килограми с добавки за отслабване, да подкрепите ставите си или да подсилите сексуалното желание.

Защо хранителни добавки

Идеята зад хранителните добавки, наричани още суплементи, е да доставят хранителни вещества, които не могат да се консумират в достатъчни количества чрез храненето. Хранителните добавки могат да бъдат витамини, минерали, аминокиселини, мастни киселини и други вещества, доставяни под формата на хапчета, таблетки, капсули, течност и други.

Добавките се предлагат в различни дози и в различни комбинации. Въпреки това, само определено количество от всяко хранително вещество е необходимо, за да функционират телата ни, а по-високите количества не са непременно по-добри.

При високи дози някои вещества могат да имат неблагоприятни ефекти и могат да станат дори токсични, като например селенът. Поради това, за да се запази здравето на потребителите, добавките трябва да бъдат законно продавани с подходяща препоръка за дневна доза и предупреждение, че не трябва да се надвишава тази доза.

Могат да се приведат примери за групи от населението, които имат нужда от специфични добавки според нуждите си.

За хора над 50 години е нужен прием на Витамин D, витамин В12, фолиева киселина. Пациентите в напреднала възраст могат да се възползват също така от мултивитаминни хранителни добавки в ниска доза.

За жени в детеродна възраст, витамините и минералите са от изключителна важност и необходимост. В това число влизат прием на фолиева киселина и витамин D, желязо, цинк, магнезий, омега-3, калций и други. Кърмещи жени се нуждаят допълнително от Витамин D.

Хора, които покриват кожата си или са тъмнокожи, или работят от дома и нямат пряк достъп до слънчеви лъчи, може да приемат хранителни добавки с Витамин D.

За вегани и вегетарианци масово се препоръчват Витамин В12 и витамин D2, тъй като витамин В12 се набавя от месо и месни продукти, които тези две групи хора не консумират.

Деца на възраст под 5 години трябва да приемат повече Витамин А, витамин С, витамин D, въпреки че децата с добър апетит, които хапват голямо разнообразие от храни, може да не се нуждаят от тях.

Специфични рискове за конкретни групи от населението

Въпреки че имат някаква роля в здравето на някои хора, не всички добавки са полезни за всички. Всъщност за някои хора не е препоръчително да приемат някои добавки, по-специално във високи дози.

На практика, приемът на мултивитамини в случай, че няма дефицит на даден елемент, може да бъде напразно. Затова, преди да се устремите към аптеката и да изкупите всички видове витамин Ц, Д, Е, В и други, наблегнете на първия и втория, докато всички останали могат да почакат. Започвайки с пълна кръвна картина и други изследвания, вашият лекар може да ви насочи според симптомите ви какъв недостиг на витамини или минерали може да имате.

За бременни жени, например, добавки, съдържащи витамин А (ретинол), включително масло от рибен черен дроб, могат да бъдат вредни и да причинят вродени дефекти, ако препоръчаната доза е значително надвишена или надвишена за продължителен период от време.

Според различни източници, около 90% от хората не могат да си набавят необходимите нутриенти чрез храната, която консумират. Като лесно и удобно решение се явяват хранителните добавки, които са налични в толкова много форми. Трябва внимателно да избирате и проучвате производителя, технологиите, които се използват и съдържанието на всеки продукт.

Казваме ви това, тъй като има различни разновидности на някои витамини и минерали. В зависимост от формата, даден витамин може да е по-лесно или по-трудно усвоим и това трябва да се знае, преди да направите избора на хранителни добавки.

Нека ви дадем няколко примера за продукти, при които същността и дозата са определящи.

Витамин В12

Витамин В12 е водоразтворим витамин, който естествено присъства в някои храни, добавя се към други и е достъпен като хранителна добавка. Витамин В12 съществува в няколко форми и съдържа минерала кобалт и съединенията с активност на витамин В12 се наричат ​​заедно "кобаламини". Метилкобаламин и 5-деоксиаденозилкалобан са формите на витамин В12, които са активни в метаболизма на човека.

В нашия онлайн магазин ще намерите двете форми - Витамин B12 – Акти Б12 хидроксикобаламин / Acti B12 1000-5000 mcg и Витамин Б12 – Акти Б12 метилкобаламин / Acti B12 methylcobalamin 1000-5000 mcg. Разликата между тях е, че метилкобаламин формата е изцяло натурална и се разпознава от човешкия организъм, като това гарантира максимално усвояване.

От друга страна, хидроксокобаламинът е безопасна алтернатива на широкоразпространената синтетична форма на кобаламина – цианокобаламин. Той също се усвоява на 100 % от организма.

Калций и магнезий

Sunny Vit Oil + Magne Marine е комбинация от витамин D под формата на холекалциферол – витамин Д3 и натурален морски магнезий. Комбинацията между тях не е случайна, те зависят един от друг в процеса на усвояване в организма. Витамин D подпомага абсорбцията на калций в червата и поддържа адекватни серумни концентрации на калций и фосфат, участва в модулацията на клетъчния растеж и други функции.

B Cъни Bит Oйл ce cъдъpжa пo-дoбpe ycвoимaтa фopмa, a имeннo D3 (xoлeĸaлцифepoл), ĸaтo caмo eднa ĸaпĸa нa дeн e дocтaтъчнa зa 1200 ІU, ĸoeтo ce paвнявa нa 30 μg Bитaмин D.

Магнезият е фундаментален минерал за производство на енергия, протеинов синтез, мускулни и нервни функции и нормална сърдечна дейност.

B Maгнe Mapин ce cъдъpжa нaтypaлeн мopcĸи мaгнeзий ĸaтo мaгнeзиeв xидpoĸcид, a в eднa ĸaпcyлa имa 122.5 мг. eлeмeнтeн мaгнeзий /Мg++/. B двe ĸaпcyли Maгнe Mapин ce cъдъpжaт 245 мг. eлeмeнтeн мaгнeзий, ĸoйтo e пoвeчe oт пoлoвинaтa oт 400 мг./дeн, ĸoитo ce пpeпopъчвaт зa възpacтeн.

За здравето на ставите и костите

Почти целият растеж на костите се случва в детска и юношеска възраст. От средата на тридесетте години започваме да губим повече кости, отколкото произвеждаме. Има какво да се направи в тази посока още преди да се стигне до този развой на събитията.

Освен консумирането на храни, богати на калций и протеини, трябва да познавате и други елементи, които са важни за ставното здраве и кондиция.

Флекс Код Премиум / Flex Code Premium 500ml  е незаменим продукт за ставно здраве. За неговия състав са подбрани изключително важни съставки, които заедно имат синергично действие.

Усувършенствана и подобрена формула на предшественика си Флекс Код, Флекс Код Премиум е с иновативна формула, която включва изцяло естествен, хидролизиран колаген тип II, хиалуронова киселина, МСМ, хондроитин сулфат, глюкозамин сулфат. Всички тези елементи осигуряват пълноценно усвояване на хранителните вещества, които са нужни за еластичност и издръжливост както на ставите, така и на сухожилията.

Разширено описание на всички съставки има в представянето на продукта. Ще ви кажем само, че във Флекс Код Премиум е вложен висококачествен хидролизиран натурален колаген тип 2, добит от пилешки хрущял. Всички изследвания сочат, че той е най-добре усвоим поради нискомолекулното си тегло.

Другата звезда в състава е хиалуроновата киселина, тъй като тя служи за облекчаване на ставните движения и стимулира тяхната естествена лубрикация.

ЦЕЛ: Отслабване

Сигурно това е едно всеобщо желание, което всеки от нас е изпитвал в даден момент от живота си. Отслабването обикновено се асоциира със силна воля, дисциплина и мотивация за прогрес, тъй като свалянето на килограми не е неволеви процес. Но покачването на теглото по здравословен начин също не е лека задача, но сега искаме да се насочим към другия проблем, а именно – със затлъстяването.

Затлъстяването е сложно заболяване, включващо прекомерно количество телесни мазнини, натрупани в тялото. Затлъстяването не е просто козметичен (д)ефект. То значително повишава риска от заболявания и здравословни проблеми, като сърдечни заболявания, диабет и високо кръвно налягане.

Повишеният прием на калорични храни и напитки без да са налице физически активности и занимания, могат да доведат до натрупване на излишните килограми. Независимо каква е причината обаче, трябва да се предприемат мерки от всеки от нас и да не допуснем това застрашаващо здравето състояние.

Ликуид Фор Фит (2 опаковки) е един от първите продукти, които искаме да ви представим във връзка с дълготрайното поддържане на здравословно тегло. В съставките на Ликуид Фор Фит са включени екстракти с диуретичен и пречистващ ефект, като например артишок, розмарин, болдо, гарциния камбоджа, полски хвощ и други.

Lіquіd Fоr Fіt cпoмaгa зa ocвoбoждaвaнeтo нa зaдъpжaнитe тeчнocти и тoĸcини, ĸoeтo вoди дo нaмaлявaнe нa тeглoтo, бeз тoвa дa ce oтpaзи нa вoдния бaлaнc нa тялoтo. Тези съставки също благоприятстват чернодробните функции и кръвообращението.

На следващо място, в арсенала за отслабване трябва да включите много вода и чай, за да хидратирате добре тялото, което ще бъде под лек стрес известно време. За да постигнете здравословно и постепенно отслабване, може да се доверите на хранителни добавки като:

Да съживим либидото

Напрегнатото ежедневие или нещо много малко може да развали настроението и да пречупи желанието за интимни преживявания. Дори и в такива моменти, понякога си мислим за други проблеми, което допълнително понижава либидото.

Е, има много начини да се уверите, че това няма да се случва и психологическият или физическият стрес могат да бъдат преборени и запратени в ъгъла, за да се отдадете на по-приятни изживявания.

При репродуктивни проблеми, по-слабо либидо или слабо полово влечение, може да изпробвате природната сила на Ъп – Ултимейт Пърформънс (Епимедиум) (3+1).

Това е промо продукт с основна съставка икариин – страхотен секс стимулант, който инхибира действието на ензима PDE-5. Извлечена от многогодишното растение епимедиум, билката се е използвала още в Китай и Япония преди около две хилядолетия. B лиcтaтa нa eпимeдиyм ce cъдъpжa гoлямo paзнooбpaзиe oт биoлoгичнo aĸтивни вeщecтвa ĸaтo флaвoнoиди, пoлизaxapиди, cтepoли, aлĸaлoидa мaгнoфлopин и дpyги. Beщecтвoтo, ĸoeтo oĸaзвa блaгoпpиятнo влияниe нa ceĸcyaлнaтa мoщ, e вид флaвoнoид, нapeчeн иĸapиин.

В Herbamedicabg.com ще откриете богато разнообразие от достъпни хранителни добавки с натурален състав и отлично качество. Според нас, в основата на лечението на всяко заболяване трябва да бъде холистичният подход – да се разглежда първоизточникът, симптомите и така да се очертава план за лечение.

Свързани продукти

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ