ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Антиоксиданти

Показване от 1 до 30 от общо 97 (4 страници)

ОПИСАНИЕ

Човешкият организъм е така устроен, че да има своя силна защитна стена, която да поема атаките на бактерии, вируси и патогенни организми. Благодарение на антиоксидантите например се предпазваме от вредните действия на свободните радикали, които могат да увредят клетъчните мембрани и молекулата на ДНК, както и да предразположат към податливост на някои заболявания.

Антиоксидантите са специални елементи, които противодействат на свободните радикали и помагат на имунната система да се справи с външни вредни въздействия. Някои от тези антиоксиданти са CoQ10, глутатион, витамин С и Е, флавонидни вещества и други.

Всички те действат унищожително на токсините, тежките метали, токсичните съединения и други вредни вещества. Няма точно определено количество антиоксиданти, които трябва да приемате дневно, но за да сте сигурни, че си набавяте някаква част от тях, хапвайте повече плодове и зеленчуци – броколи, нар, боровинки, грейпфрут, домати и други.

Освен по този начин, може да си осигурите антиоксиданти и чрез хранителни добавки, които ще намерите в тази категория. Подбрали сме както изолирани антиоксиданти като витамин С, коензим Q10, така и няколко противопаразитни терапии, които комбинират различни растителни екстракти.