ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Детоксикация

Показване от 1 до 30 от общо 63 (3 страници)

ОПИСАНИЕ

През последните години все по-често се дискутираха възможностите за детоксикация на организма. Това е една необходима мярка, която всеки от нас може да предприеме, за да изчисти организма си от шлаки и токсини, вредни вещества от бъбреците, черния дроб, стомаха и други органи.

Също както почистваме домовете и колите си, така трябва да се грижим ежедневно и за телата си. В това число влиза и домашната детоксикация, която да ви помогне за премахване на токсични вещества от организма и овладяване на проблеми като метеоризъм, акне, хранителен дисбаланс и други.

В период на детоксикация се извършва прочистване, подхранване и елиминиране на токсините, както и се полага почивка на организма. Правейки това, вие пречиствате кръвта си, черния дроб, лимфната система, кожата.

За по-добър краен ефект може да използвате и добавки, които да ви помогнат за детоксикиране на цялото тяло. В нашите продукти за детоксикация се използват растителни екстракти, сок от алое вера, куркума, зелени водорасли и други.

Създадохме и специални формули за детоксикация, като Б&Б Детокс е за системно прочистване на организма, Колон Детокс е за комплексно прочистване на червата, а ДМСА Детокс е мощен продукт за отстраняване на тежки метали от отделителната система и кръвта.