ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Хранителни добавки за мускулна маса

Няма намерени резултати

Отговарящи на вашето търсене

ОПИСАНИЕ

Сила и издръжливост – синоними на мускулна маса

Мускулната маса се състои от гладките мускули, скелетните мускули и водата, съдържаща се в мускулите. Скелетните мускули са най-видими, когато няма голям мастен слой над тях. Мускулите сами по себе си се състоят от вода и протеин. Ето защо е важно да включите протеин във вашия хранителен режим, като избирате оптимални източници според предпочитанията си. 

Добри източници на белтъчини са животинските продукти като месо, яйца и риба, а ако предпочитате растителни източници, заложете на ядки, киноа, елда, конопени семена, фъстъчено масло, бобови храни и други.

Изграждането и задържането на мускулна маса не зависи само от посещението на фитнес или приемането на добавки. Има едно важно правило, което трябва да се помни: храненето с достатъчно белтъчини е също толкова важно, колкото и самите физически упражнения. Работещи заедно, те могат да изваят всички шест плочки на корема, красивите ви квадрицепси или силен стегнат гръб. 

За всички тези резултати ще ви послужат градивните единици на мускулите, които трябва да си осигурите с помощта на правилно хранене. Като допълнителна мярка за покачване на мускулна маса, която е най-често срещаната цел, ви представяме Акти ВСАА – комплексна формула от аминокиселини, Стеарон – с фокус върху тестостерона и Анти Кризин – отново за подпомагане нивата на тестостерон.