ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Хранителни добавки за Отслабване

Грифокел D5 / Grifokehl D5 капки – 10 ml
26.80 лв
Показване от 1 до 25 от общо 25 (1 страници)

ОПИСАНИЕ

Рано или късно всеки от нас се изправя пред предизвикателството за сваляне на някой излишен килограм или по-сериозно отслабване поради здравословен проблем.

Толкова много фактори могат да повлияят върху вашето отслабване и толкова много може да се чудите защо не се получава. Повечето хора искат бързи резултати без много усилия и без да контролират храненето си или без да спортуват. Така обаче няма как да се случи мечтаното отслабване, защото подходът е грешен.

Преди всичко добрият хранителен режим, богат на полезни мазнини, протеини и без бяла захар и бяло брашно ще положи добро начало на вашето отслабване. Освен това, може да заложите на пресни плодове и зеленчуци, растителни мазнини, по-малко млечни продукти и евентуално да проверите дали някаква непоносимост не ви спира по пътя към желаното отслабване. Тук се имат предвид глутенова, лактозна, фруктозна непоносимост.

Едно от първите неща, които се случва при редуциране на теглото, е изхвърляне на задържаната вода. Това може да стане и чрез прием на хранителна добавка като Ликуид фор Фит 2 или Детокс Ликуид.

ФорсЛийн пък ще ви помогне за изгаряне на мастните клетки, насърчавайки щитовидната жлеза да работи на пълни обороти.

При проблеми с глюкозата може да ви бъде от полза Метабол Контрол, който е подходящ за хора с наднормено тегло и инсулинова резистентност.

Знайте обаче, че няма вълшебно хапче, с което да постигнете видими резултати още утре. Отдайте се на процеса на отслабване и имайте вяра, че с всеки ден сте по-близо до мечтания вид. Хранете се добре и по-често, приемайте детоксикиращи добавки и се хидратирайте. Резултатите няма да закъснеят!