ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Хранителни добавки за Стави и Кости

Сън-Д / SUN D - 3000IU
34.00 лв
Показване от 1 до 30 от общо 47 (2 страници)

ОПИСАНИЕ

Двигателният апарат е една невероятно сложна и гъвкава система от мускули, стави и кости, които работят заедно, за да можете да ставате, сядате, клякате и ходите на йога.

Нормалната функция на вашите стави и кости е налице до една определена възраст, след което запасите лека-полека започват да се изчерпват.

Здравите стави и кости са необходимо условия за подвижност на тялото и плавни леки движения. Фактори като тегло, хранителна диета, възраст, физическо натоварване и матрак за спане оказват голямо влияние върху състоянието на вашите стави и кости.

Символ на гъвкавост и живот, ставите и костите ви осигуряват определена амплитуда на движение и колкото по-добре ги храните и поддържате, толкова повече време ще ви служат.

Не са малко храните, които могат да ви помогнат за по-здрави стави и кости – бадеми, дива сьомга, ябълки, зеле, броколи, куркума са само част от възможните продукти.

Освен тях, след една определена възраст количествата калций, колаген и други градивни вещества от храните няма да достигат на вашите стави и кости. Тогава може да допълните грижата с висококачествен телешки колаген, хидролизиран колаген тип II, органична сяра, калций и други.

И не забравяйте – движението е здраве!