ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Хранителни добавки за Коса, кожа и нокти

АО Defense - 60 капсули
65.00 лв
АДЕК / ADEK - 30 ml
59.40 лв
Показване от 1 до 30 от общо 42 (2 страници)

ОПИСАНИЕ

Страдали ли сте от косопад, чупливи нокти, омазнена кожа или акне? Знаете ли, че много жени търсят причините за поява на тези проблеми дълги години и не могат да се справят с отстраняването им.

Дали поради липса на витамини и минерали или поради някакво заболяване, понякога се стига до безжизнени коса, кожа и нокти. И е много трудно да се установи какво причинява това.

С помощта на комплексни формули за естествена красота може да си възвърнете отново здравата коса и нокти. В тях се включват оптимално количество витамини и минерали, които допринасят за по-добро състояние на вашите коса, кожа и нокти.

В зависимост от това какви са точните прояви при вас може да изпробвате различни продукти за коса, кожа и нокти.

Нептун Крил Ойл е комплекс от масло от крил, омега-3, омега-6 и омега-9, ЕРА, DHA, витамини и други съставки, което се усвоява по-добре от други видове масла. Тези ценни съставки ще ви помогнат за по-добър метаболизъм на всички витамини, за по-устойчива имунна система и здрави коса, кожа и нокти.

Прим Ойл (масло от вечерна иглика) е предпочитан продукт при болезнена менструация, който по естествен път помага и за регулация на цикъла.

Магне Марине – натурален морски магнезиий (течен) е невероятна добавка, която е подходяща при мускулни крампи и болки, за подобряване състоянието на костите, зъбите и косата.

Разгледайте още хранителни добавки за коса, кожа и нокти, които ще ви помогнат да подобрите тяхното състояние в дългосрочен план. Произведени изцяло с природни съставки и с гаранция за безопасност.