ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Метаболизъм

АО Defense - 60 капсули
65.00 лв
Показване от 1 до 30 от общо 88 (3 страници)

ОПИСАНИЕ

Дали добрият метаболизъм е ключът към добрата фигура и нормалното тегло?

Благодарение на вашия метаболизъм са възможни обмяната на вещества, които усвоявате от храните и напитките. Той се влияе от генетични фактори, от възрастта ви, начина на хранене и физическата активност.

С други думи – какъв метаболизъм имате зависи на 95% от ежедневните ви действия като това колко калории и мазнини ще приемете, дали вмъквате спортни занимания в графика си и дали се наспивате.

В забързаното ни ежедневие много хора пренебрегват значението на съня, като го редуцират до 5-6 часа. Абсолютният минимум обаче е 8 часа сън в тъмната част на денонощието. Ако се наспивате, ще отхвърлите един от основните фактори за забавяне на прочутия метаболизъм и ще сте заредени за новия ден.

Този процес на постоянна трансформация на вещества и енергия може да се подсили с помощта на хранителни добавки, които ще намерите в тази категория.  Ако сте на мисия за сваляне на излишни килограми или пък търсите обратния ефект,  изпробвайте силата на добавките за метаболизъм. Тук ще откриете продукти за отслабване и намаляване на телесните мазнини, течна формула за освобождаване на задържаните течности и още много за регулиране и подобряване на важния метаболизъм.