ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Сън

Сън-Д / SUN D - 3000IU
34.00 лв
Глицин / Glycine - 90 гр
18.60 лв
Показване от 1 до 30 от общо 49 (2 страници)

ОПИСАНИЕ

Нека ви напомним колко важно е да си осигурите добра доза сън, и то всеки ден.

Най-качественият ви сън може да бъде 8 часа, ако си легнете между 22-00 часа и спите непробудно през тъмната част на денонощието. Често пренебрегван факт е, че по време на сън гръбнакът също се възстановява най-добре и само тогава дисковете се хранят и подготвят за новия ден. Не е за подценяване и позата за сън, като оптимална е позата ембрион, а изборът на добър матрак и подходяща възглавница са още две важни неща, с които ще си осигурите добър сън.

Когато се наспите и сте отпочинали, тялото ви се е отърсило от проблемите и стреса на предишния ден и може да започне с нови сили. Това е особено важно за спортуващите хора, тъй като мускулният растеж е най-голям по време на пълен покой, т.е. по време на сън.

Сигурно сте чували приказката „Утрото е по-мъдро от вечерта“ и е много вярно. След една хубава 8-часова доза сън сте като нов човек, с енергия и заредени да работите и действате.

Много от заболяванията, дисбалансите и депресивните състояния се повлияват сериозно от липсата на сън, а при малките деца и подрастващите е задължително да се наспиват дори и повече от осем часа.