ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Тежки метали

Показване от 1 до 9 от общо 9 (1 страници)

ОПИСАНИЕ

Отровите, от която трябва да се предпазим

Те се срещат във водата, която пием, козметичните продукти, пестициди и хербициди, някои лекарствени медикаменти и замърсяването на околната среда, включително на въздуха и океаните. Но те не просто се намират някъде там, а имат способността да проникнат през кожата и така да навлязат в организма без някой да ги е канил.

Тежките метали включват олово, живак, кадмий и арсен. Тези метали могат да попаднат в тялото ви по най-различни водни и други пътища. Тъй като сме изложени на експозиция на тежки метали всеки ден, те бавно се натрупват в тъканите на тялото. Това е една от причините хората да срещат трудности с постигането на хомеостаза и отстраняване на болестни състояния.

Излагането на тежки и токсични метали се разпознава по симптоми като хронична умора, храносмилателни смущения, занижен имунитет и съпротивителни сили, главоболие и други. 

Тъй като тежките метали тихо саботират вашето здраве, важно е да сте наясно с обичайните начини, по които те попадат в тялото ви. По този начин можете да предприемете стъпки, за да ги избегнете и да живеете живота си в пълния му потенциал.

Освен установяване на това дали имате натрупани тежки метали в организма, трябва да сте запознати с начините за детоксикация. А те са много близко до вас – в природата или вече в готова форма като Акти Нак или ДМСА Детокс.

Много билки и течности ще ви помогнат за по-добра хидратация и извеждане на токсичните вещества с помощта на черния дроб. Но това не е достатъчно.

Акти НАК съдържа 100% чист N-ацетил-L-цистеин, който се слави като най-мощният антиоксидант. Ролята му е да подпомогне очистителните процеси в организма и функционирането на имунитета, повлиявайки благопритно и сърдечно-съдовата система.

ДМСА Детокс се състои от ди-меркапто-сукцинова киселина и представлява хелиращ агент, който се свързва с тежките метали и ги отстранява извън организма.