ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Високо кръвно

ЛНС Ензими / LNS Enzymes
62.00 лв
Показване от 1 до 20 от общо 20 (1 страници)

ОПИСАНИЕ

Самите вие, някой от вашите родители или обикновено баба и дядо се оплакват от високо кръвно. Хипертонията, както е медицинското название, е сред най-често срещаните здравословни проблеми в днешно време.

Знаете ли какво причинява високо кръвно? При една голяма част от хората, работата им изисква да бъдат в движение. Но друга част от хората работят в офиси и на бюро, което всъщност е по-лошият вариант.

Защо?

Защото това води до обездвижване, атрофиране на мускулите и евентуално натрупване на излишно тегло. Особено при нездравословно хранене и липса на движение, това е неизбежно.

Сред другите причини за високо кръвно можем да отбележим храни с твърде високо съдържание на калории и мазнини, както и захар.

Прекаляването с цигари и алкохол е друг фактор за високо кръвно, който също не трябва да се подценява.

Както при артериална, така и при ендокринна хипертония, смъкването до нормални нива на кръвно налягане е основната цел. Според индивидуалното състояние се предписват медикаменти за понижаване на високо кръвно, изписват се диуретици, бета-блокери и други.

Освен традиционните лекарствени средства може да се използват и хранителни добавки за високо кръвно, които могат да помогнат за освобождаване на течностите, за изгаряне на мазнините и ускоряване на метаболизма.