ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Имунна защита с иновативния пробиотик ProSpore Biome

По време на сезон, когато коварни вирусчета ни заплашват или през зимата, когато грип дебне от всякъде, имунната система трябва да е винаги нащрек. Имаме си стотици природни алтернативи за подсилване на имунитета, като например мед, лимон, джинджифил и различни билкови чайове. Но има още нещо допълнително, което може да ви помогне за оздравяване и това е пробиотик.

Но изборът на подходящ продукт не винаги е лека задача, особено при разнообразие от много продукти.

Има някои важни неща, които трябва да търсите в един продукт на пробиотична основа и днес ще ви запознаем с тях.

Избрахме пробиотик ProSpore Biome като нашият иновативен и натурален продукт, състоящ се от 5 бацилус пробиотични щама, всеки от които има различни полезни свойства върху организма.

Какво представляват споровидните пробиотици

Споровидните пробиотици са част от група производни на микроба, наречен бацил. Този род има стотици подвидове, най-важният от които е bacillus subtilis. По същество, базираните на спори пробиотици се състоят от клетъчната стена на бациловите спори. Първият продукт от този вид излиза на пазара в Германия през 1935 г. и е създаден от немския микробиолог Гюнтер Ендерлайн.

Едно от най-важните предимства на споровидните пробиотици е, че те могат по-ефективно да помогнат за възстановяване на микробиома в червата, тъй като не могат да бъдат унищожени от антибиотиците.

Освен това, повечето ацидофилусни продукти имат недостатъка да не могат да преживеят преминаването през стомашната киселина, ако ги приемате на празен стомах, както повечето хора правят.

Извод: Пробиотиците с ниско качество и малък брой пробиотични клетки може и да не оцелеят, докато стигнат до чревната микрофлора.

Антибиотиците, от своя страна, категорично убиват бактерии, както добри, така и лоши. Ето защо вторичните инфекции и понижената имунна функция са често срещани странични ефекти при прием на антибиотици.

Хроничната експозиция в ниски дози чрез храна също оказва влияние върху микробиома, което може да доведе до хронично влошаване на здравето, да не говорим за това, че хроничната експозиция повишава риска от лекарствена резистентност.

По принцип клетъчната стена на тези бактерии, която е споровидна, е известна с това, че има страхотни ползи от модулирането на имунната система. Едно от предимствата на спорбиотиците е начинът, по който се борят с отрицателните ефекти на електромагнитните полета. Може и да не се замисляме за това често, но постоянното излагане на електромагнитни вълни от високия спектър може действително да увеличи силата на инфекциите, паразитите и възпалението в тялото. Това е още една основателна причина винаги да се опитваме да стимулираме добрите бактерии в организма, за да можем да противодействаме на негативните ефекти.

По отношение на защитата от електромагнитни вълни има какво да се направи. Разгледайте всички модели EMF Протектори за защита от електромагнитни полета, тъй като част от тях са за малки устройства, а други са за по-големи устройства.

Но да се върнем към темата за пробиотиците.

Как Bacillus спорите помагат за подобряване на имунната функция

Веднъж достигнали в червата, спорите изпълняват редица важни функции. Първата от тях е да подобрят функцията на чревната бариера. Мукозната бариера в червата е отговорна за това кои хранителни вещества се абсорбират и кои трябва да се изхвърлят.

Чревната бариера е също основен играч в имунната ви функция. Така че, за да абсорбира хранителните вещества от храната, първо храната трябва да бъде правилно разградена по време на храносмилателния процес. Само тогава вашата имунна система може да идентифицира кои компоненти са на местата си и трябва да продължат към следващата си цел.

Доказано е, че спорите повишават имунната толерантност. Това означава, че те помагат за възстановяване на увреждането на чревната бариера. Спорите също имат значителна роля за балансиране на състоянието при пропускливи черва.

Спорите на бацилите общуват с вашата имунна система, като дават указания за повишаване на толерантността към различни хранителни частици и за подобряване на абсорбцията на храната.

Точно тук е мястото да поместим един цитат на д-р Дитрих Клингхардт, практикуващ интегративна медицина, заемал поста Директор на медицински център в Америка и основател на Sophia Health Institute:

Те (спорите) са фантастична стъпка в медицината въобще, защото ние видяхме много други неща, които не проработиха - глутаминът и различни други пробиотици, които никога не постигнаха ефект, не и по този начин. Сега бацилите постигат точно това. Изследванията показват, че се увеличава нивото на IgA, защитен имуноглобулин в червата. Bacillus имат фантастичен ефект в посока действително увеличаване на вродения имунитет - Th1-базиран имунитет, клетъчно-медиираният имунитет.

Общият проблем на хората, които днес са толкова алергични и толкова нетолерантни към околната среда, наистина е свързан с регулирането на Th2 обмяната. Адаптивната имунна система обикновено се активира на цената на клетъчно-медиираната имунна система и ... ваксините имат огромна роля за това. Има неотдавнашно проучване, което показва, че ваксинираните деца са с 14 пъти по-голяма честота от тежки нарушения в развитието и проявени алергии.

И така, прекрасната страна на бацила е, че той има способността да обръща тези процеси. Той връща Th1, който е потиснат от ваксините, обратно в точката на баланс. Сред деца с аутизъм също наблюдаваме фантастични ползи. Част от щетите, причинени ятрогенно[1], се преобръщат, като просто се взимат малки количества бацили. Едно 5-годишно дете може просто да се нуждае от съдържанието на ¼  капсула веднъж или два пъти на ден, за да възстанови имунната си система и нейните механизми на защита.

За положителните страни на бацилите може да се кажат още няколко неща. Те много ефективно се справят с модулиране на цитокините - противовъзпалителните цитокини се повишават, докато възпалителните цитокини се понижават, като по този начин се възстановява балансът между двете. Това е важно, тъй като повечето от нас са подложени на ежедневно нападение от електромагнитни полета, както вече отбелязахме, на замърсени с атразин храни, алуминий във въздуха и други силно токсични фактори на околната среда.

Базираните на спори пробиотици работят на всички нива като антидот срещу тези нападения.

Д-р Клингхардт е установил още, че с времето пробиотик със спори ще излекува напълно дисфункцията на чревната лигавица и свързаните с нея проблеми. В много случаи може да отнеме от четири до шест месеца за пълна промяна, но, както отбелязва той, "никога не сме имали продукт, който би могъл да направи това." Изследванията показват също, че тези спори значително увеличават размножаването на ацидофилус, бифидус и други микроби в червата чрез електромагнитните съобщения, които изпращат.

Друга категория хора, които могат да се възползват от силата на спорбиотиците, са тези, които се борят с електро-чувствителност. Умерената оценка сочи, че 3% от хората, а може би и 10-15 процента, са свръхчувствителни към електромагнитните лъчения. Въпреки това си струва да се отбележи, че няколко проучвания показват, че всеки, който е изложен на радиация на телефон, е увреден на клетъчно ниво, независимо дали го чувствате или не.

Стремглаво нараства броят на изследванията, които показват, че имунитетът зависи в огромна степен от здравето на стомаха и червата. Eĸcпepтитe вeчe знaят, чe вcичĸи възпaлитeлни пpoцecи ce ĸopeнят в xpaнocмилaтeлнaтa cиcтeмa. Tипичнитe зa нaшeтo cъвpeмиe имyнни диcфyнĸции (aвтoимyнни зaбoлявaния, apтpити, eĸзeми, aлepгии и дpyги) cъщo ce дължaт нa нарушен чревен баланс.

Всичко това води до едно решение – прием на пробиотици и спорбиотици, които са от есенциално значение за балансиране на микробиома.

Защо ProSpore Biome

Зa пъpви път в Бългapия имате шанс да се сдобиете със cпopбиoтичнa дoбaвĸa c дoĸaзaнo мoщнo aнтиoĸcидaтивнo дeйcтвиe. Cпopбиoтицитe ca paзнoвиднocт нa бaцилyc пpoбиoтичнитe щaмoвe. Te имaт твъpдa oбвивĸa, ĸoятo ги пpaви cтaбилни в ĸиceлиннaтa cтoмaшнa cpeдa.

Cпopбиoтицитe нямaт нyждa oт cъxpaнeниe в xлaдилниĸ и мoгaт дa бъдaт тpaнcпopтиpaни бeз пpoблeм. Това ги прави удобно решение и за хора на път и в движение.

Съдържанието на ProsporeBiome е такова, че щамовете изключително лесно се колонизират и възвръщат способността на организма да не произвежда излишен имунен отговор.

Неговите 5 звездни щама са, както следва:

  1. Васіlluѕ Іndісuѕ НU36
  2. Васіlluѕ Сlаuѕіі
  3. Васіlluѕ Ѕubtіlіѕ НU58
  4. Васіlluѕ Lісhеnіfоrmіѕ
  5. Васіlluѕ Соаgulаnѕ

Още един достоен пробиотик и един от най-предпочитаните ни продукти е Pro10biotics. Заслужава си – с 10 щама и 50 милиарда клетки, той е най-комплексният натурален пробиотик.

Както винаги, здравословната диета и разумният начин на живот са важни за поддържане на добро здраве. Изборът на добра храна и добавки е изцяло във ваш контрол, така че направете още една стъпка и се доверете на спорбиотичните пробиотици – най-новото работещо решение от света на имунологията.

[1] В следствие на медицинско или хирургическо лечение.

Свързани продукти

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ