ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Имумуко / Immumuco - 28 сашета 5 мл

Формулата на Immumuco® е специално разработена, за да насърчи нормалната функция на имунната система. Благодарение на внимателно подбраните съставки, хранителната добавка стимулира естествените защитни сили на организма и  го прави по–устойчив на агресори. Отличителната съставка на суплемента е безклетъчен ферментационен филтрат от Escherichia coli, щам Laves 1931. 

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
1245668
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
саше

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ ЛАКТОЗА

Формулата на Immumuco® е богата на ценни микроелементи като селен и цинк. Тези есенциални минерали допълват и подсилват положителния ефект на екстракта от E.coli в състава. 

Вложеният в Immumuco® безклетъчен ферментационен филтрат от Escherichia coli, щам Laves 1931 не съдържа живи бактерии, а само метаболитни продукти на щама. Това са ценни нутриенти, включително гликолипиди, мастни киселини, пептиди, аминокиселини , които E.coli произвежда. Те служат като храна за клетките на стомашно–чревния тракт, противодействат на възпалението и стимулират регенерацията на чревната мукоза. Точно затова безклетъчнияt ферментационен филтрат от Escherichia coli от десетилетия се използва за лечение на Синдром на раздразненото черво (СРЧ). Цинкът и селенът допълнително подсилват този ефект, подпомагат имунната функция и увеличават ефикасността на хранителната добавка.

Цинкът е кофактор за правилното протичане на голям брой метаболитни процеси в човешкия организъм. Есенциалният минерал спомага клетъчния растеж, участва в изграждането на белтъчини и ускорява оздравителния процес на раните. В допълнение, ценният микроелемент има пряко отношение към работата на щитовидната жлеза и балансираната имунна активност. Дефицитът на цинк отслабва естествените защитни сили на организма и влияе негативно върху чревното здраве и хормоналния баланс. 

Въпреки че тялото се нуждае от много малки дози селен, жизненоважният минерал участва в голям брой жизнени процеси в организма. Сред отличителните характеристики на микроелемента са антиоксидантната му природа и способността му да се бори с оксидативното увреждане, което свободните радикали причиняват. В допълнение, селенът регулира метаболизма, влияе положително върху сърдечно-съдовото здраве и когнитивната дейност и подсилва имунитета. 

Произход: САЩБезклетъчен ферментационен филтрат от Escherichia coli, щам Laves 1931 (вода, глюкоза, натриев хлорид, аминокиселини), захароза, вода, портокалов ароматизатор, натриев бензоат (консервант), цинков цитрат, натриев селенит, лимонена киселина.

Суплементът не съдържа глутен и лактоза. 

Съставки в препоръчителен дневен прием от:

5 мл / 1 саше

Цинк

1,6 mg – 15% NRV*

Селен

8,3 μg – 15% NRV*

Безклетъчен ферментационен филтрат от Escherichia coli

4 g

Препоръчителна дневна доза: 1 – 3 пъти / ден х 1 саше. Да се приема половин час преди хранене. 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно меню. 

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. 

Да се съхранява при температура до 25°С. 

Да не се замразява. 

Няма отзиви