ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Имумуко / Immumuco - 28 сашета/ 5 мл

Формулата на Immumuco® е специално разработена, за да насърчи нормалната функция на имунната система. Благодарение на внимателно подбраните съставки, хранителната добавка стимулира естествените защитни сили на организма и  го прави по–устойчив на агресори. Отличителната съставка на суплемента е безклетъчен ферментационен филтрат от Escherichia coli, щам Laves 1931. 

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
1245668
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
саше

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ ЛАКТОЗА

Формулата на Immumuco® е богата на ценни микроелементи като селен и цинк. Тези есенциални минерали допълват и подсилват положителния ефект на екстракта от E.coli в състава. 

Вложеният в Immumuco® безклетъчен ферментационен филтрат от Escherichia coli, щам Laves 1931 не съдържа живи бактерии, а само метаболитни продукти на щама. Това са ценни нутриенти, включително гликолипиди, мастни киселини, пептиди, аминокиселини , които E.coli произвежда. Те служат като храна за клетките на стомашно–чревния тракт, противодействат на възпалението и стимулират регенерацията на чревната мукоза. Точно затова безклетъчнияt ферментационен филтрат от Escherichia coli от десетилетия се използва за лечение на Синдром на раздразненото черво (СРЧ). Цинкът и селенът допълнително подсилват този ефект, подпомагат имунната функция и увеличават ефикасността на хранителната добавка.

Цинкът е кофактор за правилното протичане на голям брой метаболитни процеси в човешкия организъм. Есенциалният минерал спомага клетъчния растеж, участва в изграждането на белтъчини и ускорява оздравителния процес на раните. В допълнение, ценният микроелемент има пряко отношение към работата на щитовидната жлеза и балансираната имунна активност. Дефицитът на цинк отслабва естествените защитни сили на организма и влияе негативно върху чревното здраве и хормоналния баланс. 

Въпреки че тялото се нуждае от много малки дози селен, жизненоважният минерал участва в голям брой жизнени процеси в организма. Сред отличителните характеристики на микроелемента са антиоксидантната му природа и способността му да се бори с оксидативното увреждане, което свободните радикали причиняват. В допълнение, селенът регулира метаболизма, влияе положително върху сърдечно-съдовото здраве и когнитивната дейност и подсилва имунитета. Суплементът не съдържа глутен и лактоза. 


Безклетъчен ферментационен филтрат от Escherichia coli, щам Laves 1931 (вода, глюкоза, натриев хлорид, аминокиселини), захароза, вода, портокалов ароматизатор, натриев бензоат (консервант), цинков цитрат, натриев селенит, лимонена киселина.

Съставки в препоръчителен дневен прием от:

5 мл / 1 саше

Цинк

1,6 mg – 15% NRV*

Селен

8,3 μg – 15% NRV*

Безклетъчен ферментационен филтрат от Escherichia coli

4 g

Препоръчителна дневна доза: 1 – 3 пъти / ден х 1 саше. Да се приема половин час преди хранене. 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно меню. 

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. 

Да се съхранява при температура до 25°С. 

Да не се замразява. 

Няма отзиви