ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Инфлакел / InflaQuell - 180 капсули

InflaQuell е иновативен ензимен комплекс, съдържащ перфектно балансиран бленд от растителни протеолитични ензими (протеази) и други натурални съставки. Те действат за подпомагане изграждането на нормален възпалителен отговор на организма и за подобряване дейността на имунната, храносмилателна, сърдечно-съдова и дихателна система.ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
RN115E
Тегло
0.00 кг
Тип продукт
капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ АЛЕРГЕНИ
БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ МЕСО

Широк диапазон биологични ефекти

За разлика от храносмилателните ензими, протеолитичните имат способността да неутрализират вредни циркулиращи белтъци, вкл. патогенни микроорганизми, което ги прави безценни при остри и хронични възпалителни заболявания. Друга съществена полза е прочистването на тъканите от мъртви белтъци, под форма на фибринови сраствания, което благоприятства кръвоносната система, белите дробове, чревната лигавица, ставите и всяка друга тъкан пострадала от възпалителен процес.

Оптимална биологична активност и пълноценно усвояване в широк диапазон на pH

Протеолитичните ензими в състава на InflaQuell са с изцяло растителен произход. Документирано е, че те запазват активността си в много широк диапазон на pH – от 2.75 до 7.8. Това позволява да се транспортират в непроменен (интактен) вид по протежението на храносмилателния тракт и да се усвояват пълноценно. Това гарантира оптимална бионаличност на активните съставки в организма след прием на продукта. За сравнение, установено е, че протеазите с животински произход запазват своята биологична активност единствено при алкално pH със стойности 7.2 до 11.0. Това значително възпрепятства запазването на интактната им форма след прием, имайки предвид киселинната среда в стомаха.


Произход: ЕС

InflaQuell съдържа бленд от протеази – липаза, амилаза, папаин, серазими, бромелаин и др. Освен тях съставът на продукта включва мощния антиоксидант рутин и екстракт от джинджифил. Тази формула гарантира, че приемът на продукта няма да дразни стомашната лигавица. Стандартният прием на  InflaQuell е 3 капсули 2-3 пъти на ден преди или след ядене (интервал от 1-2 часа от хранене). Продуктът е подходящ за вегетарианци.

Няма отзиви