ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Информация за доставка

Начин на доставка

Заявената за покупка стока се доставя с куриер на посочения от Потребителя адрес за доставка, в срок 3 работни дни, след потвърждаване на поръчката по телефона.

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.

При предаване на стоката Потребителя или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от Потребителя адрес.

В случай, че Потребителя не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ХЕРБАМЕДИКА ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

Плащане

Потребителят заплаща определената сума на място при доставка от куриер, по банков път или с кредитна/дебитна карта.

Важно: При поръчка от чужбина се заплаща предварително по банков път.

Цени за доставка

В България

  • До офис на Еконт: 5.00 лв.
  • До адрес: 6.00 лв
  • над 50.00 лв.: БЕЗПЛАТНА

В Европа


Цените за Европа са без ДДС!

Важно: Цените и условията важат за пратки с Еконт в България. При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да констатирате това в присъствието на куриера и да се обърнете към него за протокол за увредена пратка.