ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Как да поръчам?

Как да поръчам?

ХЕРБАМЕДИКА ЕООД предоставя на своите клиенти възможността да пазаруват онлайн, както и да се възползват от всички условия, промоции и отстъпки.

В сайта можете да поръчате като гост или да се регистрирате с имейл и парола.

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме в няколко отделни категории и списъци с избрани продукти, сортирани по тип продукт и заболяване. Кликвайки върху снимката или описанието на продукта, Вие ще отидете в неговата индивидуална страница. Тук може да видите пълното описание на продукта, по-голяма снимка, а също така и предложения за други продукти, които може да ви допаднат. Всяка поръчка се осъществява от индивидуалната страница на съответния продукт.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от сайта, трябва да сте на индивидуалната страница на желания продукт и да направите своя избор, натискайки бутона “В кошницата”. Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви кошница. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.

За да извършите действителна поръчка, е необходимо да кликнете върху зеления бутон "Поръчай", намиращ се в долния десен ъгъл във вашата кошница, която е регистрирала броя на желаните от вас продукти. След това ще преминете последователно през още шест стъпки за изпращане на поръчка:

  • Тук имате избор между двата варианта за поръчка - като гост или чрез регистрация в магазина. Ако изберете да поръчате като гост, отбележете съответната отметка и натиснете бутона "Продължи". Ако вашият избор е да влезете като регистриран потребител - въведете в полетата своите e-mail и парола и продължете с бутон "Влез в системата".
  • Ако сте влязъл като гост, на тази стъпка ще трябва да въведете вашите данни - имена, адрес, телефон. Ако сте влезли като регистриран потребител, изберете адрес за плащане на поръчката. Можете да изберете вече съществуващ адрес или да създадете нов от адресната ви книга, ако сте влезли като регистриран потребител.
  • На тази стъпка избирате адрес за доставка. Можете да изберете вече съществуващ адрес или да създадете нов от адресната ви книга ако сте влезли като регистриран потребител.
  • Минавате през "Начин на доставка", който е чрез куриер.  Натиснете бутона "Продължи".
  • Тук е вашата информация за плащане. Чрез наложен платеж или чрез банкова карта става разплащането за направените покупки.
  • Преглеждате поръчката си, виждате избраните от вас продукти с брой, отделна цена и обща, за цялата поръчка. Ако сте забравили да добавите нещо, което сте искали да поръчате или искате да редактирате количество от някой продукт, можете да се върнете обратно в кошницата си, за да направите редакцията. Ако всичко по поръчката ви е наред, натиснете бутона "Поръчай".

След като натиснете бутон "Поръчай", Вашата поръчка автоматично се потвърждава и не е необходимо допълнително потвърждаване от Ваша страната или връзка на наш служител с Вас за потвърждението й.

Всички потвърдени поръчки от клиентите се обработва спрямо указаните по-долу срокове.

При технически проблеми с Вашата заявка или неполучени копия от Ваша поръчка на електронната Ви поща, моля да се свържете с наш служител на нашите телефони.

Срокът на доставка обхваща техническа обработка на поръчките – от 1 до 2 работни дни, като в периода на сезонни разпродажби е възможно да бъде удължен до 4 работни дни, и период за доставка с куриер, в зависимост от населеното място, до което ще се експедира стоката и вида на куриерската услуга.

Всички доставки до клиентите се изпращат с икономични пратки за сметка на клиента, с наложен платеж, като при желание поръчката да бъде изпълнена експресно, клиентът отбелязва това в поле Забележка в поръчката си.

Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка и ако клиентът е отбелязал това в една от поръчките си или се е свързал на посочените за връзка координати с ХЕРБАМЕДИКА ЕООД.

В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, служител на ХЕРБАМЕДИКА ЕООД допълнително се свързва клиента за неговото потвърждение.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради изчерпана наличност, то ще получите уведомление на електронната си поща или по телефон.

Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка от "Моят профил" - бутон, който се намира най-горе вдясно на сайта или на посочените в страницата за контакти телефони.

Благодарим Ви, че избрахте да пазарувате от нашия сайт!